Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 3 septembrie 2021

02 septembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 16 octombrie

Atunci când ai un nivel înalt de vibrație și cauți să închiriezi o locuință este posibil să constați că proprietarul pur și simplu refuză să-ți închirieze acel spațiu, chiar dacă nu te cunoaște. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Siman lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Siman

Atunci când ai un nivel înalt de vibrație și cauți să închiriezi o locuință este posibil să constați că proprietarul pur și simplu refuză să-ți închirieze acel spațiu, chiar dacă nu te cunoaște. Ceea ce se întâmplă este că acesta simte (fără să fie conștient) că dacă acceptă să locuiești în casa lui, Lumina din tine va scoate la suprafață demonii săi interiori nu poate face față la așa ceva; simte că nu te vrea în casa lui (deși nu ar ști să spună exact de ce) și refuză să-ți închirieze acel spațiu. Acel om pur si simplu nu suportă Lumina din tine.

De asemenea, este posibil să constatați că se întâmplă uneori să fiți într-un loc unde se află mai mulți oameni și din senin, fără să faceți nimic deosebit, fără să vorbiți cu el, unul dintre ei are o reacție explozivă și-și proiectează emoțiile asupra voastră. Și în acest caz, este vorba despre faptul că Lumina din voi îi apasă butoanele acelui om, răscolește energiile de vibrație joasă din interiorul lui, chiar dacă voi nu i-ați spus niciun cuvânt. Simpla voastră prezență în apropierea lui are acest efect, e o chestiune ce ține de energii. Păstrați-vă echilibrul, nu vă lăsați tulburați de astfel de reacții ale celor din jur. Permiteți Luminii din voi să lucreze. (Siman)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.