Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 3 decembrie 2021

02 decembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 6 ianuarie 2022

În opinia mea este necesar ca oamenii să înceteze să mai asocieze divorțul cu ideea de „eșec”. În trecut oamenii se mergea pe principiul „căsnicia este pentru toată viața/ până când moartea ne va despărți”. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Esther Perel, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Esther Perel

În opinia mea este necesar ca oamenii să înceteze să mai asocieze divorțul cu ideea de „eșec”. În trecut oamenii se mergea pe principiul „căsnicia este pentru toată viața/ până când moartea ne va despărți”. În prezent, pentru majoritatea cuplurilor căsnicia este „până când iubirea noastră o să moară”. Atât timp cât oamenii o să mențină convingerea „căsnicia este pentru toată viața/ până când moartea ne va despărți”, ei vor considera că „au eșuat” dacă divorțează. Eu cred că o relație care a rezistat 15, 20 sau 25 de ani este un succes, nu un eșec.

Poate că acei oameni au făcut unele lucruri mai puțin bine, dar unele lucruri le-au făcut chiar bine. Și mai cred că multe dintre cuplurile care divorțează nu-și oferă șansa de a aprecia lucrurile bune pe care le-au făcut împreună, nu-și oferă un final decent: „Acestea sunt lucrurile pe care le-am făcut/ învățat cât am fost împreună. Acestea sunt lucrurile pe care le iau cu mine, din ceea ce am realizat/ învățat cât am fost împreună. Asta este ceea ce îți doresc pe mai departe, dat fiind că ne despărțim. Așa mi-aș dori să își amintească de noi, ca și cuplu, copiii noștri. Rămas bun!”. Acesta este un rămas bun foarte diferit de cel pe care îl experimentează cele mai multe cupluri.

Și când ai parte de un astfel de rămas bun, modul în care mergi mai departe cu viața ta și modul în care vei intra într-o nouă relație este cu totul altul, pentru că nu vei lua cu tine în viitoarea relație sentimentul că ai fost o victimă, resentimente, ură/ dușmănie față de fostul partener. Poate că acum divorțați, dar de-a lungul relației voastre v-ați ajutat unul pe altul ca să realizați diverse lucruri, v-ați susținut unul pe altul în perioade grele, ați crescut niște copii împreună; ați făcut și niște lucruri bune împreună, ați avut și momente bune împreună. Nu ștergeți toate aceste lucruri cu buretele, doar pentru că au fost și niște lucruri care v-au adus la divorț. De ce trebuie să considerați că acea căsnicie a fost un eșec, doar pentru că s-a încheiat mai devreme decât vă așteptați? Trebuia nepărat ca acea căsnicie să se sfârșească la cimitir, ca să considerați că a fost un succes? În opinia mea, este necesar să renunțăm la ideea că o căsătorie este „până când moartea ne va despărți”, pentru că aceasta are ca și consecință faptul că oamenii percep divorțul ca fiind un eșec personal, iar asta este o perspectivă deformată, care-i marchează ani sau chiar decenii după divorț. (Esther Perel)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.