NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 29 octombrie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 29 octombrie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 29 octombrie 2021
vibratia zilei 3 mai 2022

Când faci ceea ce-ți place cu adevărat, când faci ceea ce îți dă prilejul să te exprimi la modul autentic, ești Iubirea în acțiune, fiecare zi este bucurie, iar lucrurile se leagă cu ușurință și grație. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Sage Taylor, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Sage Taylor

Nimic nu îți va aduce o stare mai mare de Bucurie decât faptul că îți urmezi Calea și îți împlinești Menirea. Și vei ști când îți urmezi/ împlinești Menirea, pentru că faci ceva ce îți dă o stare de bine, de Bucurie, de-abia aștepți să înceapă o nouă zi; nu ești ca alți oameni, care duc o viață de disperare tăcută, uitându-se la ceas și așteptând să se facă ora la care se termină programul de lucru, ca să poată pleca acasă și apoi, așteptând week-end-ul.

Când faci ceea ce-ți place cu adevărat, când faci ceea ce îți dă prilejul să te exprimi la modul autentic, ești Iubirea în acțiune, fiecare zi este bucurie, iar lucrurile se leagă cu ușurință și grație. Evident, mai ai și momente mai proaste uneori, fiindcă asta înseamnă să fii om, însă acestea sunt rare. Când este vorba de a-ți urma Menirea, sunt perioade în care faci pași mărunți pe această Cale, sunt momente propice pentru a face pași mai mari și mai rapizi, iar uneori apare o șansă să faci un salt uriaș înainte.

Profitați de ocazie, faceți saltul înainte! Nu mai stați în umbră, nu vă mai codiți, nu vă mai gândiți: “Încă nu sunt pregătit, o să las partea spirituală pentru mai târziu, o să-mi fac timp pentru mine însumi și pentru sufletul meu mai târziu”. Nu există “mai târziu”! Este vorba despre viața voastră, este un Dar pe care l-ați primit, nu-l irosiți așteptând, amânând, rătăcind, având dubii, stând în umbră! A descoperi care îți este Menirea și a-ți urma Menirea sunt lucruri foarte importante în viață. (Sage Taylor)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 28/10/2021