NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 28 ianuarie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 28 ianuarie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 28 ianuarie 2022
vibratia zilei 13 mai 2022

În urmă cu ceva timp a venit la mine la consiliere o femeie care știam că are o relație cu un bărbat de vreun an de zile, iar ea mi-a spus că relația lor e în criză, fiindcă acel bărbat umblă și cu alte femei. Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Michael Mirdad, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Michael Mirdad

În urmă cu ceva timp a venit la mine la consiliere o femeie care știam că are o relație cu un bărbat de vreun an de zile, iar ea mi-a spus că relația lor e în criză, fiindcă acel bărbat umblă și cu alte femei. Eu nu susțin un astfel de comportament, dar știam clar un lucru, pentru că îl întâlnisem de mai multe ori pe acel bărbat, în diverse circumstanțe: el nu făcea niciun secret din faptul că se întâlnea cu mai multe femei în același timp. Știam că el le spunea de la început femeilor cu care se întâlnea că este genul de bărbat care nu se poate limita la o singură femeie și ca atare, dacă vor să intre într-o relație cu el, să știe clar la ce să se aștepte din partea lui.

Și am întrebat-o:

„Ți-a spus că are de gând să se întâlnească și cu alte femei, chiar dacă intră într-o relație cu tine?”. „Da, dar eu am crezut că nu o să facă asta, că după ce va vedea ce bine ne este împreună se va opri din a umbla și cu alte femei. Nu-mi vine să cred că nu se oprește…” „Ți-a spus că va continua să se întâlnească și cu alte femei, chiar dacă sunteți împreună?” „Da.” „Atunci despre ce vorbim aici? Vrei ca eu să-l schimb pe el? Ți-a spus clar ce are de gând să facă, știai ce va urma și totuși, tu ai mers mai departe și ai intrat în relație cu el.” Asumați-vă, spuneți clar cine sunteți cu adevărat, pentru ca ceilalți să știe la ce se pot aștepta de la voi!

Dacă ești un Lucrător în Lumină, asumă-ți acest lucru.

Și nu mă refer la un anunț grandios, făcut cu surle și trâmbițe și jocuri de lumini, mă refer la a-ți asuma în primul rând față de tine însuți. Însă există niște consecințe dacă ești un Lucrător în Lumină asumat: 1.Îți asumi și un nivel superior de responsabilitate. Dacă tu îți asumi că ești un Lucrător în Lumină, știi că nu mai este vorba doar de a face când și când acte/ gesturi de bunătate, știi că asta este viața ta. 2. Deseori, atunci când ești Lucrător în Lumină uiți de propriile nevoi și ai grijă să împlinești nevoile altora. Și cei mai mulți dintre cei care citiți acest gen de mesaje sunteți în categoria Lucrătorilor în Lumină asumați sau în categoria celor care simt că parcă li se potrivește și lor descrierea, că ar putea fi Lucrători în Lumină, dar nu sunt siguri. Vă atenționez și pe unii, și pe alții asupra faptului că este absolut necesar să aveți grijă de voi înșivă. Faptul că sunteți Lucrători în Lumină nu înseamnă că nu aveți și voi nevoi personale, nu înseamnă că sunteți egoiști dacă dați atenție și propriilor nevoi, nu numai nevoilor altora. (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 27/01/2022