Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 26 noiembrie 2021

25 noiembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 26 noiembrie

Desigur, oamenii se pot controla și poți învăța cum să faci asta. De exemplu, poți ca atunci când simți că te enervezi și ești pe cale să „explodezi”, să alegi să pleci din camera sau din locul respectiv înainte de a începe să țipi și să jignești. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Terry Real, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Terry Real

Am lucrat la un moment dat cu un cuplu în care bărbatul își abuza verbal soția de 20 de ani. Așa cum fac cei mai mulți dintre cei care îi abuzează verbal pe cei din jur, mi-a spus că nu vrea să facă asta, dar când se enervează nu se poate controla, cuvintele acelea urâte și țipetele îi ies pe gură înainte să-și dea seama și apoi e prea târziu, fiindcă deja a spus niște lucruri pe care nu le mai poate lua înapoi. Desigur, oamenii se pot controla și poți învăța cum să faci asta. De exemplu, poți ca atunci când simți că te enervezi și ești pe cale să „explodezi”, să alegi să pleci din camera sau din locul respectiv înainte de a începe să țipi și să jignești.

Și îi învăț pe oameni cum să procedeze în astfel de situații. În cadrul terapiei am mers înapoi în copilăria lui, ca să descoperim de la cine a învățat acest tip de comportament disfuncțional și mi-a povestit că mama sa a murit, tatăl său s-a recăsătorit și mama lui vitregă l-a abuzat verbal de când avea 8 ani, până când a crescut și a plecat din acea casă. I-am cerut să-mi vorbească despre mama lui vitregă și mi-a spus că era cea mai rea, cea mai acră și cea mai crudă femeie pe care a întâlnit-o în viața lui și mi-a dat și câteva exemple de comportamente foarte dure ale acelei femei. „Deci tu ai învățat de la mama ta vitregă acest gen de comportament, da?”

„Da, cred că se poate spune asta.”

„Atunci când o abuzezi verbal pe soția ta, ea se simte exact așa cum te simțeai tu în copilărie, când mama ta vitrega te abuza verbal. Cum te face să te simți acest gând? Cum te face să te simți gândul că tu ai devenit ca mama ta vitregă?” „Numai gândul că cineva mă vede exact așa cum o văd eu pe mama mea vitregă, că cineva mă descrie așa cum o descriu eu pe mama mea vitregă, mă umple de rușine, mă face să mă simt oribil.” „Ai o fotografie a mamei tale vitrege?” „Nu.”

„Poți să faci rost de una?” „Da.” „Uite cum vreau să faci: fă rost de o fotografiei a mamei tale vitrege și ține-o în buzunarul de la spate al pantalonilor. Și ești liber să o abuzezi verbal pe soția ta oricând vrei, cu o singură condiție: atunci când simți impulsul să faci asta, înainte de a țipa la ea, scoate fotografia mamei tale vitrege, uită-te în ochii femeii din fotografie și spune-i: „În acest moment pentru mine dorința de a mă comporta ca tine este mai importantă decât soția mea”.

„Dar nu este adevărat că dorința de a mă comporta la fel ca mama mea vitregă este mai importantă pentru mine decât este soția mea”, a spus el. „Bine, hai să vedem ce e mai important pentru tine. Dovedește-o.” Aceea a fost singura ședință cu cuplu respectiv; au trecut de atunci ani de zile și el nu a mai avut niciodată un comportament abuziv față de soția sa. Asta este ceea ce numesc eu „a trezi clientul”; practic, îi trezești conștiința. (Terry Real)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.