NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 25 martie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 25 martie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 25 martie 2022
vibratia zilei 9 august 2022

Sunt 3 etape prin care trecem în procesul schimbării personale. În primul rând este necesar să se declanșeze/ activeze ceva în interiorul tău, care să te facă să îți dorești cu adevărat acea schimbare, pentru că altfel vei rămâne în zona ta de confort. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Michael Mirdad , lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Michael Mirdad

Sunt 3 etape prin care trecem în procesul schimbării personale. În primul rând este necesar să se declanșeze/ activeze ceva în interiorul tău, care să te facă să îți dorești cu adevărat acea schimbare, pentru că altfel vei rămâne în zona ta de confort; chiar dacă ai niște dubii, chiar dacă ești conștient că nu îți este bine așa cum este, nu vei face nimic pentru a schimba lucrurile. Cei mai mulți oameni nu au curajul să iasă din zona lor de confort, rămân în situații disfuncționale sau chiar toxice până când se îmbolnăvesc, sunt părăsiți sau se întâmplă un alt gen de colaps.

Cei mai mulți oameni se întorc către Dumnezeu, găsesc spiritualitatea sau religia atunci când intră într-o criză. Unii dintre noi l-am găsit pe Dumnezeu când am simțit că ceva trebuie să se schimbe în viața noastră; am avut curajul să ieșim din zona de confort înainte să ajungem într-o criză profesională/ relațională/ familială/ socială/ financiară, etc. Unii dintre noi am citit ceva sau am auzit vorbind pe cineva care a făcut să aibă loc un declic în noi, ne-am simțit inspirați, am simțit că acele lucruri sunt adevărate și ne-am deschis către Nou. Ne-am apropiat de Divinitate pur și simplu pentru că așa am simțit atunci.

Aceasta este noul mod de a te reconecta cu Dumnezeu – unul care nu presupune să suferi, să ajungi într-o situație disperată ca să îți întorci fața către Dumnezeu. Deci primul pas pentru ca tu să te schimbi, să devii un alt om, să te apropii de Dumnezeu, este să te deschizi către Nou, către alte adevăruri decât cele cu care erai tu obișnuit, alte adevăruri decât cele pe care le considerai tu a fi Adevărul absolut, să accepți ideea că „realitatea” poate fi cu totul altceva decât ai crezut tu că e. Și aceasta etapă poate începe pur și simplu prin faptul că citești o carte, un articol sau o postare pe o rețea de socializare și ceva în tine face „clic”. (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 24/03/2022