Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 24 septembrie 2021

23 septembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 22 octombrie

In prezent se întâmplă foarte multe lucruri importante pe planetă și toate au loc cu o viteză accelerată. Ce e de facut in continuare? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Lee Harris, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lee Harris

În prezent se întâmplă foarte multe lucruri importante pe planetă și toate au loc cu o viteză accelerată. Unii dintre noi vorbim de mulți ani despre faptul că urmează să se întâmple astfel de lucruri, însă atunci când ele chiar se întâmplă, când le trăiești, mai ales dacă ești un empat și simți la modul intens eneregiile, poate fi bulversant. Noi ne aflăm în etapa de început a trezirii spirituale a umanității, în ansamblul său și după cum știți, această trezire nu se întâmplă întotdeauna la modul foarte grațios. Uneori trezirea spirituală se întâmplă în urma unei crize/ drame, a unui șoc. Una dintre temele lunii septembrie se referă la faptul că vom avea parte de VALURI DE ENERGII MAI PUTERNICE CA ORICÂND, CARE VOR VENI UNELE DUPĂ ALTELE MAI REPEDE DECÂT ORICÂND PÂNĂ ACUM.

Energiile mai puternice pot veni sub diverse forme, însă, printre altele, ele pot însemna vindecări mai rapide ca oricând sau schimbări în interiorul vostru sau în exteriorul vostru care au loc foarte repede sau faptul că reușiți să faceți diverse lucruri mai repede ca oricând. Lucrurile care în trecut v-ar luat fi luat săptămâni, luni sau chiar ani acum se pot întâmpla într-o zi.

Spre exemplu, mulți dintre voi veți fi suprinși să vedeți cât de rapid ați curățat/ eliberat vechi credințe, o să constatați că de la o zi la alta nu mai rulați vechi tipare de vibrație joasă, că s-au schimbat niște lucruri majore în voi „peste noapte”, fără să vă dați seama cum s-a întâmplat asta. Sunt schimbări care au loc foarte repede și există și un motiv pentru care se întâmplă asta: nu e vorba doar despre o vindecare punctuală, ci este vorba despre cine devenim noi, despre o nouă Versiune a noastră, care își asumă mai mult din puterea personală.

În contextul în care treceți prin astfel de schimbări majore la modul foarte rapid este necesar să aveți grijă de voi înșivă, să vă mențineți echilibrul energetic/ emoțional, să vă relaxați, astfel încât să faceți față acestor energii extrem de puternice care trec prin voi. Energiile vor fi din ce în ce mai puternice până la finele anului. Și unii dintre voi, empații, veți simți în unele zile că sunteți luați pe sus ca de un vârtej, că sunteți „scuturați” puternic și în final veți constata că ați curățat foarte repede o serie de credințe/ tipare/ emoții de vibrație joasă. De asemenea, veți fi suprinși să constatați că mai nou priviți lucrurile cu mai multă detașare, că nu vă mai afectează lucruri care înainte vă afectau, iar asta este un lucru bun, pentru că din această stare de echilibru/ detașare puteți să fiți de mai mare ajutor celorlalți, care vor trece prin mari tulburări emoționale. (Lee Harris)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.