NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 22 octombrie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 22 octombrie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 22 octombrie 2021
vibratia zilei 12 mai 2022

Îmi place mult o rugăciune pe care am găsit-o cu ani în urmă într-o carte. Nu știu cine a formulat-o, dar este foarte frumoasă. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Caroline Myss, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Caroline Myss

Îmi place mult o rugăciune pe care am găsit-o cu ani în urmă într-o carte. Nu știu cine a formulat-o, dar este foarte frumoasă: „Doamne, fie ca eu să fiu deschis mereu către ghidarea divină care îmi indică în ce fel îi pot ajuta pe alții, iar când eu sunt cel care are nevoie de ajutor, ghidează-mă, te rog, către cei pe care Tu îi consideri cei mai potriviți în acest sens. Îți sunt profund recunoscător pentru faptul că ne ocrotești mereu cu Iubire pe toți cei care trăim pe Pământ. Deseori noi nu înțelegem de ce trebuie să trecem prin încercări dificile; în astfel de momente, ajută-mă să-mi păstrez credința în Tine. Fie ca eu să fiu întotdeauna ghidat să duc o viață în serviciul Binelui comun, să fac alegeri care servesc umanitatea, precum și evoluția mea spirituală.” Asta da rugăciune… (Caroline Myss)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 21/10/2021