NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 21 ianuarie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 21 ianuarie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 21 ianuarie 2022
vibratia zilei 14 mai 2022

După ce începem să simțim energiile, vom constata că vom întâlni de multe ori oameni cu care nu rezonăm și aici o să apară marea provocare: aceea de a onora ceea ce simțim (rezonanța sau lipsa de rezonanță). Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lorie Ladd

După ce începem să simțim energiile, vom constata că vom întâlni de multe ori oameni cu care nu rezonăm și aici o să apară marea provocare: aceea de a onora ceea ce simțim (rezonanța sau lipsa de rezonanță). La început va fi dificil să acceptăm (fără a judeca/ eticheta) nivelul la care suntem noi și nivelul la care se află acel om – indiferent că este vorba de activitatea profesională, de viața socială, de viața personală, etc.

Nu e nimic în neregulă cu nivelul la care se află altul sau cu alegerile sale și nu este nimic în neregulă cu nivelul la care ne aflăm noi și cu alegerile noastre. Important este să fiți atenți la ceea ce simțiți, să aveți încredere în ceea ce simțiți și să faceți alegeri în baza a ceea ce simțiți (rezonanța sau lipsa de rezonanță): să spuneți „Da”, respectiv „Nu”. Un element important în această etapă este să nu țineți în voi ceea ce simțiți, să spuneți cu voce tare „Nu”, „Nu-mi place asta”, „Nu rezonez cu asta”, „Nu mă atrage ideea asta”, „Nu mă tentează varianta asta” – să vă onorați adevărul, să vă onorați pe voi înșivă.

Aceasta este o parte importantă a procesului Ascensiunii: să nu mai ignorați faptul că nu rezonați cu anumite lucruri, să nu mai ignorați/ ascundeți ceea ce simțiți. Să exprimați ceea ce simțiți. Și asta cere mult curaj. (Lorie Ladd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 20/01/2022