NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 18 iunie - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 18 iunie

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 18 iunie
vibratia zilei 13 noiembrie 2022

Vrei sa înțelegi mai bine cum funcționează Legea atracției despre care atat de mult se vorbește? Te întrebi tu de ce nu ai obținut pana acum ce iti dorești? Iata un răspuns valoros de la alchimistul energetic și călăuzitor de lumina din noile energii Christina Lopez, în traducerea Mihaelei Dan. Lumea se schimba pentru totdeauna și noi o data cu ea. Sa ținem pasul cu noile energii pentru ca nu este alta cale.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Mesajul Christinei Lopes:

„Sunt puține subiecte în spiritualitate care sunt prezentate atât de distorsionat precum Legea atracției.
Sunt o mulțime de oameni care vorbesc despre faptul că poți să manifești orice dorești doar prin puterea minții tale – un milion de dolari, un Ferrari sau orice altceva îți dorești. Legea atracției a fost popularizată în ultimele decenii mai ales în versiunea care spune că gândurile tale îți creează realitatea, că ceea ce gândești se materializează la un moment dat. În opinia mea, nu este vorba doar despre gândurile tale, nu este suficient doar să te gândești suficient de mult la un lucru pentru ca el să se manifeste în viața ta.

În viziunea mea, cea mai potrivită definiție pentru Legea atracției este aceea că „energia pe care o emiți  atrage către tine experiențe/ lucruri/ persoane care au o energie similară”. Altfel spus, energia pe care o emiți se va întoarce la tine într-o formă sau alta.
În acest context, putem spune că gândurile tale sunt o formă de energie, deci contribuie ȘI ele la ceea ce atragi, dar nu contribuie DOAR ele la ceea ce atragi.


Așadar, LEGEA ATRACȚIEI NU SE REFERĂ DOAR LA  CEEA CE GÂNDEȘTI.


Inițial, această lege a fost interpretată la modul că realitatea ta este determinată de calitatea gândurilor tale. Și motivul pentru care a fost interpretată astfel este acela că trăim într-o societate bazată pe minte, funcționăm din spațiul minții. Dar nu doar gândurile tale determină calitatea realității/ vieții tale.

Câmpul tău energetic poate fi considerat un sistem cuantic de comunicare cu exteriorul. Există doi centri de putere care alimentează câmpul tău energetic: unul este creierul și celălalt este inima. Iar inima este mult mai puternică decât creierul, din punct de vedere electromagnetic.
Câmpul electric al inimii este de 60 de ori mai puternic decât cel al creierului, iar câmpul magnetic al inimii este de 100 de ori mai puternic decât cel al creierului. Așadar, inima este un centru energetic mult mai puternic decât creierul. De aceea nu rezonez cu acea interpretare a Legii atracției care este concentrată strict pe minte/ ceea ce gândim.
Dacă tu te concentrezi pe puterea minții atunci când vrei să manifești ceva omiți factorul care are cea mai puternică influență în acest proces: inima.

Cum să folosim Legea atracției?
Vino mâine pe sfatulparintilor.ro și vei citi în mesajul de mâine.

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 17/06/2021