Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 17 septembrie 2021

16 septembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 16 octombrie

„Care este opțiunea cea mai iubitoare (și prin urmare, cea mai autentică) pe care o pot face?”. „Cum ar acționa Iubirea?”. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Nicky Hamid , lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Nicky Hamid

Când este vorba de orice alegere pe care urmează o faceți, întrebați-vă: „Care este opțiunea cea mai iubitoare (și prin urmare, cea mai autentică) pe care o pot face?”. „Cum ar acționa Iubirea?” „Acțiunea iubitoare” – sau alegerea variantei care înseamnă alinierea cu Divinitatea din voi – îl exprimă întotdeauna pe cel care sunteți voi cu adevărat. Dacă alegeți „varianta iubitoare” voi vibrați la un nivel înalt, indiferent încotro vă duce acea variantă. Dacă alegeți altă variantă va fi o alegere bazată pe frică și prin urmare, vă va ține într-o realitate/ Dimensiune bazată de separare și dualitate. Dacă priviți toate alegerile voastre ca pe o ocazie de a exprima/ manifesta Iubirea, ele vă vor conduce către experiența unei conexiuni mai profunde și vă vor aduce mai multă bucurie – vă vor duce și mai mult în Lumină, „mai aproape” de Divinitate. (Nicky Hamid)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.