NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 16 iulie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 16 iulie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 16 iulie 2021
vibratia zilei 18 august 2022

Te simti epuizat in ultima vreme? Ti se pare ca esti coplesit de tot ceea ce se intampla in jurul tau fara sa ai o explicatie logica? Ce se intampla de fapt? Iata raspunsuri valoroase și o ghidare de mare ajutor de la Kerry K., lucrător de lumina și mesager din Tărâmurile superioare, în traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Kerry K.

Energiile de vibrație înaltă care au început să curgă pe Pământ în luna iulie sunt foarte, foarte puternice, iar efectul este că unii oameni se simt foarte obosiți sau de-a dreptul epuizați. Asta se întâmplă pentru că noi procesăm aceste energii puternice pe care le asimilăm în corpul fizic și procesăm și energiile de vibrație joasă din corpul nostru care sunt „răscolite” de această Lumină puternică. Emoții care au fost reprimate, traume nevindecate, credințe/ tipare de vibrație joasă sunt răscolite de Lumina care curge pe Pământ, ies la suprafață și îi copleșesc pe oameni. Și nu e vorba doar de energii de vibrație joasă din această viață, ci și de unele din vieți anterioare care sunt rezolvate/ vindecate acum; ele ies la suprafață, ca să le vedem, să le conștientizăm și să le curățăm/ eliberăm.

Acest lucru face ca oamenii să simtă că au de procesat un volum imens de energii/ emoții/ informații, ca niciodată până acum. Unii oameni se simt ca și cum ar fi întorși cu capul în jos, cineva i-ar ține de picioare și i-ar scutura, iar toate acele emoții/ credințe/ tipare/ comportamente/ obiceiuri care nu le mai sunt benefice cad din „buzunarele” lor. Lucrurile se pot simți haotic, unii pot experimenta confuzie, iar alții pot simți o eliberare ca urmare a acestei „scuturări” a Vechiului din viața lor. Și pentru că toate sunt „scuturate” într-un interval scurt de timp, nu mai avem timp să le luăm pe fiecare pe rând, să le procesăm rând pe rând, cum făceam înainte, să analizăm de unde vine un anumit tipar/ o anumită credință, să ne amintim că la vârsta de 5 ani mama sau tata a făcut ….. și atunci noi ne-am simțit răniți/ rușinați/ neglijați/ nedoriți, etc.

Nu mai avem timp pentru așa ceva, fiindcă sunt „scuturate” mult prea multe energii de vibrație joasă, avem de procesat mult prea multe informații deodată.

Partea bună a acestui lucru este că scuturăm acum, la grămadă, o mulțime de „gunoaie energetice” pe care le-am cărat după noi ani și vieți la rând și nu mai este nevoie să le luăm „bucată cu bucată”, ca să le procesăm la modul conștient. De aceea simțim o asemenea oboseală/ epuizare. Noi nu ne dăm seama cât de mult muncim la nivel energetic în această perioadă, ca să curățăm/ eliberăm o asemenea cantitate de energii/ informații vechi. Procesul energetic prin care trecem acum este un Dar din partea Universului, care ne asistă în această curățare masivă care nu are loc la nivel conștient, dar se întâmplă. Odihniți-vă, luați-vă timp pentru voi, retrageți-vă periodic măcar pentru câteva minute din agitația vieții de zi cu zi, ca să vă liniștiți, ca să puteți suporta mai ușor schimbările energetice masive care au loc în corpul vostru fizic. (Kerry K.)

Ca urmare a energiilor extrem de puternice care curg pe Pământ în luna iulie și a curățărilor energetice masive prin care trecem toți, până la finele acestei luni vom fi forțați să acceptăm anumite adevăruri inconfortabile/ dureroase din viața noastră pe care până acum am refuzat să le vedem/ recunoaștem. O să recunoaștem în ce zone/ aspecte ale vieții noastre ne mințim pe noi înșine, o să privim în față toate acele lucruri pe care până acum preferam să le trecem cu vederea/ ignorăm/ negăm.

Sunt lucruri care nu ne convin, dar pe care am preferat să le ignorăm pentru că știam că dacă spunem lucrurilor pe nume vom tulbura apele, vom deranja/ supăra anumite persoane și nu voiam asta, pentru că ne era frică de consecințe.

Sunt lucruri care știam că dacă le vom spune la modul onest ne vor afecta relațiile sau pot duce chiar la ruperea unor relații și de aceea am preferat să „le ascundem sub covor”. Ne-a fost teamă să nu cumva să pierdem anumite persoane/ relații dacă spunem la modul sincer ce simțim/ gândim despre unele lucruri pe care le fac acele persoane, care ne deranjează/ rănesc, așa că am preferat să tăcem. Unii dintre noi ne-am îndrăgostit de potențialul unei persoane și fiindcă nu voiam să o pierdem, am refuzat să vedem toate acele aspecte care nu rezonează deloc cu noi, toate modurile în care ea ne rănește, toate credințele/ tiparele/ comportamentele ei de vibrație joasă, faptul că ea ne tratează într-un mod lipsit de respect/ abuziv, etc, am preferat să vedem numai acele lucruri care ne plac la ea. Ei bine, până la finele lunii iulie vă veți confrunta cu niște situații în care acele credințe/ tipare/ comportamente de vibrație joasă ale persoanei în cauză vor fi atât de evidente, încât nu le veți mai putea nega, nu veți mai putea să vă prefaceți că nu le vedeți.

Și asta va continua și în septembrie, pentru că suntem obligați acum să privim în față toate acele aspecte ale vieții noastre pe care până acum am refuzat să le vedem.

Suntem obligați să vedem „gunoiul” din viața noastră, suntem obligați să fim sinceri cu noi înșine și să admitem că unele lucruri/ persoane/ relații/ situații nu-și mai au locul în viața noastră/ nu ne sunt benefice, suntem obligați să facem curățenie, să creăm nu doar un nou tip stabilitate în viața noastră, ci să începem să trăim în integritate, într-un mod care ne onorează, în aliniere cu Universul. Trecem printr-o perioadă pe care mulți dintre noi o percepem ca fiind haotică, poate copleșitoare și de aceea este necesar să ne ținem de mână unul pe altul, să ne susținem unul pe altul. Înțelegeți bine: noi călătorim împreună în această perioadă a Ascensiunii. Desigur, Călătoria fiecăruia este unică, însă important este că noi călătorim împreună și înainte de a veni pe Pământ ne-am făcut unii altora o promisiune: să ne ajutăm între noi, să ne aducem unul pe celălalt Acasă. Onorați-vă promisiunea! (Kerry K.)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 15/07/2021