Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 15 octombrie 2021

14 octombrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 25 noiembrie

Pe măsură ce tu crești în vibrație, dacă partenerul tău nu alege să facă același lucru, energiile voastre încep să fie diferite. Ce e de facut? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lorie Ladd

Când ești într-o relație/ căsnicie și tu începi să evoluezi spiritual și să acționezi la modul conștient în sensul de a crește vibrațional, iar partenerul tău nu are nicio preocupare pentru așa ceva, poate fi foarte dificil. Dacă ați intrat în acea relație/ căsnicie, este de presupus că la momentul respectiv voi erați compatibili din punct de vedere energetic.

Acea „chimie” care există între două persoane, senzația aceea că ne simțim atrași foarte puternic unul de celălalt, este de fapt rezonanța energiilor noastre. Însă pe măsură ce tu crești în vibrație, dacă partenerul tău nu alege să facă același lucru, energiile voastre încep să fie diferite. Ceea ce se întâmplă este că tu evoluezi/ ”urci” vibrațional și te uiți la celălalt și constați că nu mai este la nivelul tău (mă refer la nivelul de vibrație), că nu mai rezonați, că nu vă mai potriviți. Simți că lucrurile nu mai merg între voi.

Nu este vorba că partenerul tău ar face ceva „rău”/„greșit” sau că tu ai face ceva „rău”/„greșit” – fiecare vă manifestați de la nivelul vostru de vibrație/ Conștiință. Și nu este treaba ta să-ți iei partenerul și să-l „urci” la nivelul tău de vibrație; sub nicio formă! Fiecare om are liber arbitru și dacă partenerul tău este interesat de ceea ce faci tu, de ideile tale, dacă îți cere să îi explici despre ce este vorba, să-i arăți cum se face, etc, atunci faci toate astea și îl susții în propria creștere spirituală.

Dar nu încerca să tragi de altul, să-l obligi, să faci presiuni asupra sa pentru a-l face să evolueze spiritual, doar fiindcă vrei să-l aduci la nivelul (vibrațional) la care ești tu. Dacă faci așa ceva, tu încerci să-l scoți pe acel om de pe o linie temporală și să-l plasezi pe o altă linie temporală, unde el nu vrea să meargă, pentru care nu este pregătit, căreia nu i-ar face față. (Lorie Ladd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.