NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 14 ianuarie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 14 ianuarie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 14 ianuarie 2022
vibratia zilei 22 iunie 2022

Anul 2022 este un an 6 (2+0+2+2=6), iar ianuarie este prima lună din calendar (1). 6+1=7. 7 este o cifra care inseamna confirmarea unor lectii invatate. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Michael Mirdad , lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Michael Mirdad

Anul 2022 este un an 6 (2+0+2+2=6), iar ianuarie este prima lună din calendar (1). 6+1=7. 7 este o cifră care înseamnă confirmarea unor lecții învățate. Asta înseamnă că toată înțelepciunea pe care ați acumulat-o în urma încercărilor/ provocărilor din trecut își face loc în prezent sub forma unor conștientizări. Cifra 7, care reprezintă luna ianuarie a anului 2022, poate aduce confirmarea faptului că ați învățat niște lecții.

Dacă vă puteți lua câteva clipe pentru a rememora durerea pe care ați îndurat-o în trecut, vindecarea pe care ați realizat-o până acum, pentru a observa cât de departe ați ajuns, având în vedere prin ce ați trecut, pentru a observa de câtă minciună/ trădare/ dezamăgire/ neglijare/ abandon/ traumă/ singurătate/ disperare ați avut parte și ați reușit să le depășiți, dacă puteți conștientiza cât de mult ați procesat și ați vindecat până acum, câte ați îndurat și cât de departe ați ajuns, luna ianuarie a anului 2022 vă transmite mesajul: „După după tot ce ai îndurat, după tot ce ai reușit să depășești, după tot ce ai vindecat, după câte ai făcut ca să crești, de ce ai mai amâna fie și cu un minut să faci ceea ce sufletul tău te îndeamnă să faci? De ce ai mai amâna fie și cu un minut să faci ceea ce te umple de entuziasm?”.

Dacă tu conștientizezi de unde ai plecat și cât de departe ai ajuns până acum, dacă ți-ai învățat lecțiile din ceea ce ai trăit, de ce ai rămâne încă un minut într-o relație care simți că nu ți se mai potrivește, care simți că nu mai rezonează cu tine, fiindcă ai evoluat, comparativ cu cel care erai în trecut? Nu toți oamenii sunt într-o relație de cuplu, dar dacă ești într-o relație care simți că nu ți se mai potrivește, că nu mai rezonează cu cine ești tu acum, de ce ai mai sta fie și un minut în plus în acea relație, dacă ți-ai învățat lecțiile?

Dacă știi că acea relație nu mai rezonează cu tine și ai tot amânat o decizie, așteptând „momentul perfect” ca să te hotărăști, atunci folosește luna ianuarie 2022 ca pe o oportunitate de a confirma faptul că ai învățat lecțiile acestei relații care poate că a avut rolul să te pregătească pentru momentul în care depășești un anumit nivel și mergi mai departe, lăsând în urmă relația respectivă. (Matt Kahn)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 13/01/2022