Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 10 septembrie 2021

09 septembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 7 octombrie

Când urci la un nivel mai înalt de vibrație/ Conștiință înțelegi că există un Plan divin. Și întreg Pământul urmează acest Plan divin. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Lisa Transcendence Brown, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lisa Transcendence Brown

Când urci la un nivel mai înalt de vibrație/ Conștiință înțelegi că există un Plan divin. Și întreg Pământul urmează acest Plan divin. Există mai multe “etaje” (vibrațional vorbind) pe care Planul divin acționează în același timp, însă în mod diferit. Nu toată lumea trece exact prin aceleași lucruri, în același timp. Oamenii de la niveluri vibraționale diferite vor avea experiențe diferite, iar cei de la un nivel inferior nu au nicio idee ce se întâmplă la nivelurile superioare. Ceea ce experimentezi depinde de nivelul vibrațional la care te afli.

Și acest nivel vibrațional depinde inclusiv de localitatea în care te afli/ domiciliezi. Unele locuri/ localități au o vibrație joasă, pe când altele au o vibrație înaltă. De aceea uneori oamenii simt nevoia să se mute din localitatea în care au trăit ani la rând: deși de multe ori nu sunt conștienți de asta, vibrația localității respective nu le mai susține creșterea vibrațională, nu le permite să evolueze atât cât ar putea, în perioada respectivă. Ei cresc vibrațional de-a lungul timpului și ajung la un nivel dincolo de care este dificil să urce, dacă rămân în localitatea respectivă.

Pe de alta parte, sunt locuri/ localități în lume care au o vibrație atât de înaltă, încât unii oameni nu pot rămâne acolo, nu rezistă energetic (deși ei nu sunt conștienți că despre asta este vorba). Ei stau un timp și apoi pleacă, fiindcă pur și simplu nu se simt bine acolo, simt că “nu e locul lor” acolo. (Lisa Transcendence Brown)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.