NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 1 aprilie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 1 aprilie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 1 aprilie 2022
vibratia zilei 31 iulie 2022

Chestia asta cu gândirea pozitivă are un efect limitat. Oamenii sunt învățați: „Dacă observi că ai un gând negativ schimbă-l imediat cu un gând pozitiv, gândește-te la ceva/ cineva ce te face să te simți bine”. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Michael Mirdad, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Michael Mirdad

Chestia asta cu gândirea pozitivă are un efect limitat. Oamenii sunt învățați: „Dacă observi că ai un gând negativ schimbă-l imediat cu un gând pozitiv, gândește-te la ceva/ cineva ce te face să te simți bine”. Asta te poate face să te simți mai bine pe moment, dar dacă tu nu îți schimbi credințele care au generat acele gânduri negative, n-ai rezolvat nimic, crede-mă!

Credințele tale sunt puternice, ele te conduc. Credințele tale trebuie schimbate, ca să ai parte de o schimbare reală în modul în care funcționezi și în viața ta. Țelul tău nu este să ai gânduri pozitive, țelul tău este să știi cine ești cu adevărat, adică să înlături toate acele credințe care te fac să funcționezi la modul inconștient. Și poți afla cine ești cu adevărat în două moduri. Unul este întrebi Divinitatea: „Nu știu cine sunt și nu știu cum să descopăr cine sunt.

Te rog, arată-mi ce am de făcut!”. Unii întreabă alți oameni, sperând că vor afla de la aceștia cine sunt ei cu adevărat. Și se duc într-o comunitate spirituală sau fac cursuri de spiritualitate și pentru moment se simt mai bine, dar asta nu durează – este ca și cum ai purta sutien sperând ca acesta să aibă același efect ca operația de ridicare a sânilor. O mulțime de oameni participă la astfel de prelegeri/ întruniri/ cursuri/ seminarii și pleacă de acolo într-o stare înălțată și cred că au evoluat spiritual.

Nu, doar ți-a fost administrată o doză mare de spiritualitate într-un timp foarte scurt, atâta tot, dar efectul nu va ține prea mult! Multor oameni le place să aibă parte de astfel de experiențe de creștere vibrațională temporară, dar nu sunt dispuși să-și facă munca interioară, nu sunt dispuși să se schimbe. (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 31/03/2022