NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 9 aprilie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 9 aprilie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 9 aprilie 2022
vibratia zilei 17 august 2022

Eu nu împărtășesc viziunea de tip new age legată de îmbolnăvire și vindecare, nu cred în ideea că negativitatea din noi ne face să ne îmbolnăvim și că dacă elimini/ cureți negativitatea din tine dispare și boala. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Caroline Myss, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Caroline Myss

Eu nu împărtășesc viziunea de tip new age legată de îmbolnăvire și vindecare, nu cred în ideea că negativitatea din noi ne face să ne îmbolnăvim și că dacă elimini/ cureți negativitatea din tine dispare și boala. Eu nu împărtășesc ideea că dacă te-ai îmbolnăvit, acesta este un semn că ai făcut ceva „rău” și Dumnezeu, care te-a urmărit din cer, te-a pedepsit dându-ți o boală. După circa 40 de ani de practică în domeniul vindecării intuitive, eu pot să spun că acestea sunt baliverne. Lucrurile sunt mult mai profunde, mult mai complexe atunci când discutăm despre boală și vindecare.

De exemplu, uneori, boala este pur și simplu o experiență menită să te conducă într-o anumită direcție ce are legătură cu contractul încheiat de sufletul tău înainte de a te naște, boala aceea era prevăzută de la început în Călătoria sufletului tău, pentru a te ajuta să înveți anumite lecții care au legătură cu rolul tău pe Pământ; altfel spus, uneori boala nu este „o pedeapsă”, ci „o binecuvântare”, chiar dacă omul din noi nu o vede în acest fel. Un alt exemplu legat de modul în care așa-zisa spiritualitate deformează lucrurile se referă la faptul că yoga, care a fost la origine dintr-o practică spirituală care presupunea să intri în sufletul tău, a fost transformată într-o practică ce presupune o serie de exerciții de întindere pentru reducerea nivelului de stres. Tot așa-zisa spiritualitate susține și ideea că dacă ești vegetarian/ vegan, în mod automat ești mai evoluat decât un om care mănâncă și carne.

Dacă nu vrei să mănânci carne, foarte bine, nu mânca, dar nu-mi spune mie că simpla ta alegere ta de a mânca doar legume și fructe te face în mod automat să crești ca nivel de conștiință mai mult decât cei care mănâncă uneori și carne. Scutește-mă de asemenea baliverne! A trecut timpul narcisiștilor spirituali, a celor care în numele spiritualității îi atacă pe cei care au alte adevăruri decât ei, a celor care au hotărât că ei sunt deținătorii Adevărului absolut în materie de spiritualitate și că dacă nu ești spiritual în modul în care sunt ei, înseamnă că nu ești spiritual deloc. Spiritualitatea nu înseamnă să respecți strict niște reguli stabilite de nu știu ce individ care se crede deținătorul Adevărului absolut, ci să te dedici lui Dumnezeu, să urmezi neabătut ghidarea divină, să servești Binele comun. (Caroline Myss)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 08/04/2022