NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 6 noiembrie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 6 noiembrie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 6 noiembrie 2021
vibratia zilei 17 august 2022

Universul îți va da tot ce ai nevoie ca să te ajute să fii tu însuți, să te manifești la modul autentic. În același timp, de câte ori vei alege să nu te manifești la modul autentic Universul îți va lua ceva, ca să te atenționeze că nu te manifești la modul autentic. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Dr. Joe Delaney, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Jason Estes

Universul îți va da tot ce ai nevoie ca să te ajute să fii tu însuți, să te manifești la modul autentic. În același timp, de câte ori vei alege să nu te manifești la modul autentic Universul îți va lua ceva, ca să te atenționeze că nu te manifești la modul autentic. Depinde de tine să-ți folosești discernământul și să faci alegeri aliniate cu cine ești tu cu adevărat. Și îți dezvolți discernământul învățând să-ți faci singur alegerile, în funcție de ceea ce rezonează cu tine la acel moment și să-ți asumi responsabilitatea pentru alegerile pe care le faci. Maturizați-vă, pentru că altfel vă veți da viața peste cap în următoarea perioadă! Nu vă mai uitați la alții, așteptând să vă fie exemple pentru ce înseamnă să fiți voi înșivă. Voi sunteți unici, nu are cum să vă arate altcineva cum să fiți voi înșivă, pentru că acel „altcineva” știe doar cum să fie el însuși. Treceți la treabă, mergeți înainte, parcurgeți-vă propria Călătorie făcând ce simțiți că este în aliniere cu cine sunteți voi cu adevărat. Numai voi puteți simți asta, nu vă poate spune altul ce rezonează cu voi. Am spus de nenumărate ori: Universul o să vă arate ce aveți de făcut pas cu pas. Treaba voastră este să vă ocupați în fiecare moment de ceea ce este în fața voastră. Și când v-ați ocupat de acel lucru o să vă fie adus în față un alt lucru. Ocupați-vă de el. Și tot așa. Așa vă parcurgeți propria Cale. (Jason Estes)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 05/11/2021