Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 4 decembrie 2021

03 decembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 22 ianuarie 2022

Una dintre temele lunii decembrie vizează faptul că ENERGIA FOCULUI VA CREȘTE ÎN INTERIORUL NOSTRU și este posibil să vedem energia Focului și în exterior. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Lee Harris, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lee Harris

Una dintre temele lunii decembrie vizează faptul că ENERGIA FOCULUI VA CREȘTE ÎN INTERIORUL NOSTRU și este posibil să vedem energia Focului și în exterior. Unii oamenii se gândesc la efectele distructive ale focului, dar există și efecte pozitive, ce țin de puterea alchimică a acestuia și de puterea focului de a genera mișcare/ schimbare. În luna decembrie vom vedea un Foc din ce în ce mai intens în interiorul oamenilor și acesta va crește pe parcursul lunilor următoare. Va fi un Foc care se va simți în inima, dar și în mintea oamenilor. Unii dintre voi deja simți această energie în interiorul vostru și poate deja o folosiți pentru a acționa, pentru a realiza diverse lucruri; ea va crește ca intensitate și în cazul vostru.

Mulți oameni și-au pierdut în ultimii ani capacitatea de a discerne, de a face un pas înapoi și a analiza lucrurile la rece, pentru a înțelege ce se întâmplă dincolo de aparențe.

Ca urmare a modului în care au fost tratate unele subiecte, mulți oameni fost împinși în frică/ panică/ îngrijorare și asta i-a făcut să nu mai vadă clar lucrurile, să nu vadă dincolo de aparențe. Tot mai mulți oameni încep însă să-și dea seama că lucrurile nu sunt așa cum par, nu sunt așa cum le sunt prezentate „oficial”, ei încep să-și dea seama că ceva nu e în regulă în ceea ce li se spune, încep să-și pună întrebări, încep să spună „Nu” și lucrurile se înfierbântă. Deja începe să se vadă la nivel global că oamenii se înfierbântă, că lucrurile se înfierbântă. Când esența vieții umane este pusă în pericol, grupuri de oameni se adună și încep să acționeze pentru a proteja viața, pentru a se proteja unii pe alții, pentru a se asigura că putem trăi liber, așa cum suntem meniți să trăim.

Unii oameni simt tot mai puternic în ei Focul activismului social, alții simt Focul propriei Meniri.

Desigur, de-a lungul întregii vieți noi trecem printr-un amplu proces de descoperire de sine, de descoperire și împlinire a Menirii personale, însă în luna decembrie tot mai mulți oameni vor simți o chemare foarte puternică în acest sens, vor simți o dorință intensă de a descoperi pentru ce au venit ei pe Pământ și a-și urma Menirea, de a contribui la Binele comun. Deseori această energie ce vizează dorința de a-ți urma Menirea vine însoțită de o energie care face „curățenie” în viața acelei persoane, elimină lucrurile/ persoanele/ relațiile/ activitățile care nu mai servesc Binelui său, care o blochează în a-și urma Menirea.

De exemplu, dacă treci printr-un divorț poți să simți că nu mai știi cine ești, că vechea ta identitate s-a făcut scrum, că din tot ce în trecut era „lumea ta” a mai rămas doar cenușă, dar de fapt acesta este punctul din care poți începe să-ți clădești o nouă viață, care te susține în a-ți împlini Menirea. Și după câțiva ani, dacă te uiți în urmă la perioada divorțului, îți dai seama că acel sfârșit a făcut curățenie în viața ta, a pregătit terenul pentru un nou început. Așadar, în luna decembrie vom avea de-a face cu Focul alchimic, cu Focul transformării, al renașterii. Unii dintre voi este posibil să simțiți la propriu o energie/un Foc care urcă în voi, o energie foarte intensă, care vă afectează la nivelul corpului fizic. Folosiți practicile de împământare care rezonează cu voi, echilibrați-vă. În această lună o să vă simțiți mai „electrici” ca niciodată. (Lee Harris)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.