Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 4 septembrie 2021

03 septembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 18 octombrie

Oamenilor li se vorbește la astfel de cursuri de „magie” și „soluții „magice”/ rapide pentru a obține ceea ce vor. Există Magie, dar este important să faci diferențe între fantezii/ iluzii și adevărata Magie. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Robert Ohotto lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Robert Ohotto

Oamenii sunt învățați la diverse cursuri de dezvoltare personală sau de spiritualitate tot felul de metode care le sunt prezentate ca fiind o „scurtătură”, „o soluție magică/ rapidă” pentru a obține ceea ce-și doresc, dar acestea nu sunt, de fapt, decât niște iluzii. Nu-mi pasă câte panouri ale dorințelor faci sau câte afirmații repeți zilnic, acestea nu vor fi niciodată mai puternice decât tiparele tale, nu vor avea niciodată vreun efect dacă nu lucrezi cu tine însuți și nu-ți cureți tiparele limitative. Oamenilor li se vorbește la astfel de cursuri de „magie” și „soluții „magice”/ rapide pentru a obține ceea ce vor. Există Magie, dar este important să faci diferențe între fantezii/ iluzii și adevărata Magie.

Dacă vreți să vă realizați visurile anunțați Universul:

„Ok, sunt pregătit să fac tot ce este necesar pentru a-mi împlini visul. Arată-mi ce am de făcut, o să schimb în interiorul meu și în viața mea tot ce e de schimbat, ca să mă aliniez cu acest vis al meu! Să-i dăm drumull!” și apoi urmezi ghidarea, indiferent ce îți cere aceasta să faci. Unul dintre elementele care determină puterea de care dispui ca Magician (om capabil să facă lucruri magice) ține de rețeaua/ Sursa de Putere la care te conectezi. Și mă refer la faptul că tu te poți conecta la surse mai puternice decât tine și deja ai făcut-o în trecut, conștient sau inconștient. Atunci când te rogi, tu te conectezi la o Sursă de Putere mult mai înaltă decât tine, indiferent că o numești Dumnezeu, Allah, Buddha, Univers, Creatorul, etc. Tu îi spui acelei Surse: „Nu pot să descurc de unul singur în situația asta, simt că mă depășește. Te rog ajută-mă! Am nevoie de niște Magie”.

Și acesta este un mod sănătos de a aborda problema.

Însă există și posibilitatea să te racordezi la surse iluzorii, la „adevăruri” iluzorii. Și acestea reprezintă o sursă de putere, dar una care nu-ți este benefică, una care în loc să te alimenteze cu putere, îți ia din propria putere. Și mă refer la niste „adevăruri” predate în zona de dezvoltare personală și chiar de unii dintre cei din comunitatea spirituală. De exemplu, oamenilor li se spune „Poți fi orice vrei să fii!”. Asta nu este adevărat, nu poți fi orice vrei să fii. Acesta este un „adevăr” care îți hrănește egoul. Tu poți să-ți dorești să fii un sportiv de top care să câștige o medalie de aur la olimpiadă, dar dacă nu este în destinul tău, nu vei fi un sportiv de top și nu vei câștiga nicio medalie.

Mulți oameni care cred chestia asta cu „Poți fi orice vrei să fii!” așteaptă/ vânează o iluzie, un lucru de care nu vor avea parte niciodată. Unii oameni îți „vând” niște „adevăruri magice” care sună bine pentru urechile egoului tău, dar care sunt de fapt niște iluzii. Magia este ceva mistic, nu este ceva servit egoului rănit al unor oameni care își pun pe panoul dorințelor case, bani și mașini de lux, doar ca să simtă și ei că sunt destul de buni/ valoroși. Cei mai mulți oameni își doresc diverse lucruri materiale doar ca să simtă că au valoare, că sunt cineva, ca un gen de validare, nu pentru că asta își dorește sufletul lor. Adevărata Magie nu are nicio treabă cu egoul oamenilor. (Robert Ohotto)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.