NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 30 octombrie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 30 octombrie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 30 octombrie 2021
vibratia zilei 2 mai 2022

Poți să ai suficientă încredere în tine însuți, încât să permiți să aibă loc schimbările în propria ființă și în propria viață? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Micheila Sheldan, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Micheila Sheldan

Pe măsură ce începi să ai încredere în tine însuți, acest lucru te schimbă profund; te schimbă în interior și te schimbă ca nivel de vibrație, astfel încât începi să atragi lucruri noi/ benefice în viața ta. Poți să ai suficientă încredere în tine însuți, încât să permiți să aibă loc schimbările în propria ființă și în propria viață?

Dacă vreți să creșteți vibrațional, învățați-vă să faceți alegeri pe principiul: ”Dacă o situație/ activitate/ slujbă/ persoană/ relație nu mă face să simt bucurie/ entuziasm/ pasiune, dacă nu-mi atinge inima, nu este benefică pentru mine, nu servește Binelui meu cel mai Înalt”. Noi am funcționat exact invers în 3D. Am făcut ceea ce “trebuie”, nu ceea ce simțeam că ne-am dori să facem, ne-am dedicat îngrijirii/ susținerii altora în asemenea măsură, încât ne-am epuizat/ neglijat pe noi înșine, ne-am conformat “obligațiilor”, ne-am făcut “datoria”, călcându-ne pe suflet și am ajuns într-o stare de completă deconectare de Sinele nostru.

Nu putem avansa în acest fel, nu putem urca vibrațional funcționând în continuare în acest fel, pentru că lucrurile care sunt benefice pentru noi sunt cele care ne fac să ne simțim bine la modul profund (nu plăcerile superficiale), sunt cele care ne ung pe suflet. Lucrurile care ne împlinesc la nivel profund sunt cele care ne conduc spre Calea noastră, spre Menirea noastră. Așadar concentrați-vă pe ceea ce iubiți să faceți, pe ceea ce vă umple de bucurie/ entuziasm/ pasiune, pe ceea ce vă luminează pe dinăuntru. Acestea sunt lucrurile care vă aduc și vă mențin într-o stare de flux. (Micheila Sheldan)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 29/10/2021