NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 3 iulie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 3 iulie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 3 iulie 2021
vibratia zilei 30 iulie 2022

Cum sa gestionam furia, durerea, comportamentul greșit al oamenilor fata de noi? Cum sa înțelegem durerea din noi în situații în care altfel nu putem reacționa? Noile energii scot la suprafață vechi dureri. Nu e de fugit de ele ci de înțeles. Iata un răspuns valoros de la Lucratori de lumina în traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate ? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta ?

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Matt Kahn

De ce oamenii sunt furioși unii pe ceilalți? Pentru că suferă. De ce sunt oamenii triști? Pentru că nu știu cum să facă față durerii pe care o simt în interiorul lor. De sunt oamenii în depresie? Pentru că fie încearcă să negocieze cu durerea pe care o simt, fie încearcă să o nege, fie încearcă să scape de ea. De ce mint oamenii? Ei încearcă să scape neprinși, fiindcă speră că astfel vor evita durerea. De ce încearcă oamenii să-i controleze/ manipuleze pe cei din jur? Pentru că ei cred că astfel vor evita pierderea și implicit, vor evita și durerea. Fiecare aspect care te deranjează la alte persoane sau care te deranjează la tine însuți este un indiciu al unei dureri care n-a fost acceptată și procesată. Și dacă voi, cei senzitivi, aveți parte de comportamentul inconștient al unui om care nu știe cum să facă față durerii, voi conștientizați faptul că acea persoană suferă – chiar dacă ea nici nu-și dă seama de acest lucru. Voi veți sesiza uneori cu ani de zile înainte ca acea persoană să-și dea seama că în interiorul său există o durere neprocesată. (Matt Kahn)

Oamenii care se află într-o stare de negare încearcă să evite durerea

O fac la modul conștient sau la modul inconștient. Și evită durerea pentru că atunci când își permit să simtă acea durere ei se simt neputincioși, iar asta îi duce către capitulare, ceea ce îi aduce tot mai aproape de Divinitate. Oamenii se tem de durere și îi opun rezistență, nu vor să se confrunte cu durerea, refuză să accepte acest proces de inițiere pe care sufletul lor îl declanșează. Ei resping invitația sufletului lor și rămân într-o stare de negare. Iar când sunt într-o stare de negare oamenii nu cooperează, ci se luptă cu tine, se agață de tiparele/ credințele lor, îi judecă pe alții și sunt capabili să se comporte într-un mod crud, rănind emoțional oamenii sensibili. Iar noi, ca empați, când avem parte de acest tip de comportament din partea cuiva, ne spunem în gând: “Acest om se comportă așa pentru că suferă; și el nici măcar nu este conștient câtă durere se află în el”. Atunci când tu ești în prezența unui om care este nepoliticos, furios, care are un comportament pasiv-agresiv, care te minte sau este crud, spune-ți în gând: “Acest om se comportă așa pentru că suferă; și el nici măcar nu este conștient câtă durere se afla în el”. Și dacă faci asta, indiferent cum s-a comportat cu tine acel om, tu nu te vei mai simți rănit de cuvintele/ gesturile sale. Încercați și vă veți convinge! (Matt Kahn)

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 02/07/2021