NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 29 ianuarie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 29 ianuarie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 29 ianuarie 2022
vibratia zilei 3 mai 2022

Orice situație din viața voastră în care sunteți într-o stare de conflict interior și de care nu vreți să vă ocupați este ca o rană pe care refuzați să o tratați. Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Michael Mirdad, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Michael Mirdad

Orice situație din viața voastră în care sunteți într-o stare de conflict interior și de care nu vreți să vă ocupați este ca o rană pe care refuzați să o tratați. Ce se întâmplă cu rănile netratate? Se infectează și apoi va fi mult mai dificil să le tratați/ vindecați. Oamenii au în viața lor diverse chestiuni care nu mai funcționează, ei știu foarte clar că acelea nu mai funcționează, dar nu vor să facă ceva în această privință, nu vor să spună persoanei respective că ceva nu e în regulă.

Ei tac și lasă lucrurile să meargă în continuare așa cum merg, până când se întâmplă ceva și situația explodează.

Dacă tu ești într-o stare de conflict interior și refuzi să te ocupi de situația respectivă, Viața te va pune în situația de a fi obligat să te ocupi de ea. Rana se va infecta și nu vei mai putea să o ignori. Și când rana se infectează oamenii sunt obișnuiți să dea vina pe celălalt, în loc să-și asume responsabilitatea pentru faptul că nu s-au ocupat de acea rană de la bun început. Au evitat să dezinfecteze rana, fiindcă ar fi durut puțin când puneau spirt, așa că au preferat să o ignore și s-a infectat, iar acum tratamentul e mult mai dureros.

Asta se întâmplă de atâtea ori în viețile noastre…

„Nu am vrut să spun ceva partenerului/ partenerei mele, fiindcă știam că discuția o să degenereze și am preferat să evit o ceartă”. Foarte bine; acum ai o infecție și o să fie mai dureros. Dacă aveți în viața voastră niște situații/ relații în care vă aflați într-un conflict interior, dacă adânc în interiorul vostru știți că acelea nu (mai) funcționează, dar preferați să vă mințiți pe voi înșivă, să negați acest adevăr sau să îi minimalizați importanța, vă spun că o să se „infecteze” și veți fi obligați să vă ocupați de ele, că vă convine sau nu. Poate că va fi o decizie grea de luat pentru unii dintre voi, dar dacă ceva nu mai funcționează, nu mai funcționează. Dacă voi vă mulțumiți cu puțin, viața voastră o să reflecte asta. Dacă voi trăiți în compromis, viața voastră o să reflecte asta. Dacă voi funcționați într-un mod lipsit de integritate, viața voastră o să reflecte asta. (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 28/01/2022