Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 28 august 2021

27 august 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 17 noiembrie

Contractele tale cu alți oameni au rolul de a te ajuta ca în urma interacțiunii cu acei oameni să evoluezi, să crești ca nivel de Conștiință, să devii mai mult din cine ești tu cu adevărat, să contribui la evoluția umanității, să te manifești ca o parte a Întregului. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Caroline Myss lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Caroline Myss

A fi/ trăi conștient înseamnă a te simți la modul profund pe tine însuți, a simți la modul profund tot ce ține de viața/ lumea ta. Contractul tău sacru, contractele tale la nivel de suflet cu alți oameni țin de a simți. Contractele tale cu alți oameni au rolul de a te ajuta ca în urma interacțiunii cu acei oameni să evoluezi, să crești ca nivel de Conștiință, să devii mai mult din cine ești tu cu adevărat, să contribui la evoluția umanității, să te manifești ca o parte a Întregului. A trăi conștient înseamnă, printre altele, ca atunci când ești pe cale să faci o alegere, tu să fii pe deplin conștient de motivul pentru care faci acea alegere, să fii pe deplin conștient dacă faci acea alegere din frică sau din Iubire. Contractele la nivel de suflet cu alți oameni vor include întotdeauna un element pe care nu l-ai anticipat, care te va lua prin surprindere.

Va fi o surpriză care va părea „neplăcută” omului din tine. Când apare acel element surpriză (de exemplu, pierzi trenul) nu reacționa dezechilibrat, ci oprește-te și conștientizează că este vorba despre un lucru care este prevăzut în contractul tău, că are un rost. În loc să interpretezi lucrurile la modul „Of, ce ghinion!”, conștientizează: „Ups, asta este o surpriză, aici se întâmplă ceva care are legătură cu contractul meu sacru!”, respiră adânc, relaxează-te și înțelege că acea surpriză „neplăcută” are un rost. Conștientizează că este momentul în care poți face o alegere: poți alege să consideri că ți s-a întâmplat ceva „rău” și să reacționezi dezechilibrat sau poți capitula, te poți relaxa, știind că totul are un rost, chiar dacă mintea ta nu poate vedea cum anume te ajută acel lucru.

Și poate te întrebi: „Cum e posibil ca în contractul sacru să fie o prevedere legată de pierderea trenului?!”.

Nu e o prevedere legată de tren, e o prevedere legată de faptul că este necesar ca tu să fii oprit/ ținut într-un anumit loc până când se întâmplă ceva care trebuie să se întâmple. Este o chestiune ce ține de sincronizarea mai multor lucruri care au loc în paralel și care mai apoi fac să se întâmple la momentul potrivit ceva care are legătură cu tine. Poate că în acea zi în care ai pierdut trenul era menit să întâlnești o persoană care urma să fie extrem de importantă în viața ta. Tu ești ținut în loc fiindcă dacă plecai mai departe, nu mai erai la momentul potrivit în locul potrivit și ratai astfel întâlnirea cu omul potrivit. A fost o intervenție divină menită să te încetinească, astfel încât să fii la momentul potrivit în locul potrivit, pentru a întâlni omul potrivit. Faptul că mintea ta umană nu înțelege asta nu are nicio relevanță. Nu e nevoie să înțelegi de ce ai pierdut trenul, e suficient să capitulezi și să ai încredere că acest lucru a avut un rost. Sau poți să te enervezi, să te agiți, să te plângi de „ghinionul” pe care l-ai avut, etc. E alegerea ta cum reacționezi/ răspunzi după ce pierzi trenul. (Caroline Myss)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.