Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 27 noiembrie 2021

26 noiembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 11 ianuarie 2022

Desigur, oamenii se pot controla și poți învăța cum să faci asta. De exemplu, poți ca atunci când simți că te enervezi și ești pe cale să „explodezi”, să alegi să pleci din camera sau din locul respectiv înainte de a începe să țipi și să jignești. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Esther Perel, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Esther Perel

Modul în care vorbesc este influențat de modul în care mă asculți. Eu nu sunt aceeași cu relație cu toți oamenii; esența mea este aceeași, dar sunt diferită, în funcție de omul cu care relaționez. Tu nu ești același în relație cu toți oamenii; esența ta este aceeași, dar ești diferit, în funcție de omul cu care relaționezi.

Oamenii tind să creadă că o anumită persoană este într-un anumit fel și se manifestă în acel fel cu toți cei cu care interacționează. Clienții cu care lucrez la cabinetul meu îmi spun deseori: „Așa este el, n-ai ce să-i faci!”. Iar eu le răspund: „Nu; așa este el cu tine. El nu este așa cu toată lumea”. Noi ne manifestăm diferit de la o clipă la alta, în funcție de omul cu care interacționăm, în funcție de fiecare relație în parte. Noi contribuim la acea relație (indiferent de ce tip de relație este vorba) și acea relație ne schimbă/ influențează pe noi.

Relația este legătura între tine și mine, este „spațiul” dintre noi doi, este modul în care ne influențăm unul pe altul atunci când ne conectăm, este ceea ce se întâmplă când tu scoți la suprafață/ activezi anumite lucruri din mine și eu scot la suprafață/ activez anumite lucruri din tine. Toată această dinamică ce are loc între noi doi, tot ceea ce trezim unul în celălalt, tot ce schimbăm unul în altul și tot ce creăm împreună este „relația”. De aceea fiecare relație este diferită și de aceea tu ești diferit cu oameni diferiți. (Esther Perel)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.