NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 26 martie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 26 martie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 26 martie 2022
vibratia zilei 10 august 2022

O temă a acestei perioade este „FII BUN CU SISTEMUL TĂU NERVOS, pe măsură ce începe să-și revină și să se reconfigureze”. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Lee Harris, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lee Harris

O temă a acestei perioade este „FII BUN CU SISTEMUL TĂU NERVOS, pe măsură ce începe să-și revină și să se reconfigureze”. Chiar dacă ai senzația că ești bine din acest punct de vedere, că ești echilibrat, ai grijă cu sistemul tău nervos. Ultimii doi ani i-au solicitat foarte mult pe toți oamenii, cei mai mulți au fost copleșiți de tot ceea ce au experimentat, unii sunt epuizați și chiar dacă în general consideri că ești bine din punct de vedere al sistemului nerovs, ai grijă de tine. Dacă priviți în urmă la ultimii doi ani, mulți dintre voi o să recunoașteți că aceștia v-au obligat să începeți să aveți mai multă grijă de voi înșivă și să învățați cum să vă reveniți atunci când sunteți stresați/ dezechilibrați. Este necesar ca aceasta să fie o prioritate pentru noi toți de acum înainte: „Cum pot să am grijă de mine cât mai bine, mai ales în perioadele în care am nevoie să iau o pauză?”. Și când ne simțim bine, când noi funcționăm la 100% din capacitate, putem să-i susținem și pe alții atunci când au nevoie. (Lee Harris)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 25/03/2022