NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 23 octombrie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 23 octombrie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 23 octombrie 2021
vibratia zilei 11 mai 2022

Iata cei 5 pași ai procesului vindecării traumelor interioare. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Caroline Myss, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Caroline Myss

O să vă prezint cei 5 pași ai procesului vindecării traumelor interioare, așa cum îi văd eu:

Iertati

Conștientizați că faptul că nu iertați acele persoane care „v-au făcut…. “ în trecut vă face mai mult rău vouă, decât acelor persoane. Nu veți ști cât de mult vă ajută iertarea și cât de bine vă face să vă simțiți decât după ce veți reuși să iertați.

Redefiniti conceptul de vindecare

În loc să credeți că vindecarea este momentul în care ați ajuns la perfecțiune (starea minții voastre este perfectă, starea corpului vostru fizic este perfectă, imaginea pe care o aveți despre copilăria voastră este perfectă, viața voastră este perfectă, etc), priviți vindecarea ca pe o călătorie pe care o parcurgeți zi de zi. Priviți vindecarea ca fiind capacitatea voastră de a trece zi de zi prin provocările vieții, indiferent care sunt acestea, mergând pe principiul „Indiferent cu ce mă confrunt astăzi, pot să-i fac față, o să mă descurc, sunt în plin proces de vindecare”.

Incetati sa va mai intrebati de ce vi s-a intamplat (tocmai) voua acel lucru

Atât de mulți oameni rămân blocați într-o situație/ stare fiindcă nu sunt dispuși să meargă mai departe până nu înțeleg ce se s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat, până când Dumnezeu/ Universul nu le dă un motiv clar, logic pentru care au trecut prin așa ceva… Și fiindcă nu li se dă răspunsul la această întrebare, iar ei rămân blocați tot restul vieții în acea situație/ stare. Aceasta este o abordare foarte periculoasă.

Ocupa-te de situatia/provocarea care ti-a aparut in cale si mergi mai departe

Vezi-ți de viață, nu te mai agăța de trauma respectivă doar pentru că Universul nu ți-a explicat de ce ți s-a întâmplat tocmai ție așa ceva. Fii flexibil, permite Universului să te reorienteze, să-ți schimbe direcția în viață, prin intermediul acelei provocări.

Împărtășește trauma prin care ai trecut celor apropiați

Vorbeste despre asta de trei ori si apoi inceteaza sa mai aduci vorba despre situatia respectiva. Nu te folosi de ea pentru a-i controla/ manipula pe ceilalți, pentru a obține beneficii sociale de pe urma faptului că ai suferit. Monitorizează-te și nu-ți permite să cazi în tentația de a-ți afișa periodic trauma pentru a obține mila/ ajutorul celorlalți, fiindcă este foarte comod să fii susținut (emoțional, material, etc) de ceilalți, să beneficiezi de un tratament preferențial din partea lor și asta poate să devină o dependență.

Și să nu crezi că după ce ai vorbit de 3 ori despre trauma respectivă nu vei mai simți durerea, pentru o perioadă; ideea este că nu e benefic pentru tine să te prezinți/ complaci în postura de victimă, în timp ce parcurgi procesul propriei vindecări. Observați cum vorbiți cu alții, observați dacă atunci când sunteți întrebați „Ce mai faci?” primul impuls este să vorbiți despre problemele/ suferința voastră, să vă plângeți de ceea ce vi s-a întâmplat „rău”, pentru ca ceilalți să vă plângă de milă, sau spuneți ceva de genul „Binișor, mă descurc”, deși treceți printr-o perioadă dificilă. (Caroline Myss)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 22/10/2021