NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 22 ianuarie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 22 ianuarie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 22 ianuarie 2022
vibratia zilei 16 mai 2022

Un element important în procesul Ascensiunii este conștientizarea faptului că tu ești creatorul realității tale, că tu creezi în funcție de credințele tale. Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lorie Ladd

Un element important în procesul Ascensiunii este conștientizarea faptului că tu ești creatorul realității tale, că tu creezi în funcție de credințele tale. Începi să-ți observi credințele și să renunți la cele care nu îți (mai) sunt benefice. Conștientiezi că nu ești victima nimănui. Începi să-ți dezvolți discernământul, în baza rezonanței energetice pe care o simți și devii foarte atent la credințele tale. Știi că nu ești obligat să crezi ceea ce îți spun alții că „trebuie” să crezi. Ești capabil să faci selecția: „Ideea/ concepția/ informația asta rezonează cu mine?”. Și știi că lucrurile în care crezi te plasează într-o anumită realitate/ paradigmă. Nu mai ești dispus să adopți credințe care te plasează în 3D, care nu mai rezonează cu tine. Nu mai permiți să decidă alții ce să crezi, nu mai înghiți informații pe nemestecate, ci ești foate atent la ce auzi/ citești: ”Este asta ceva ce rezonează cu mine? Este ăsta adevărul meu? Vreau să fie asta realitatea mea? Este asta o paradigmă care rezonează cu mine?”. Fiecare paradigmă are niște „adevăruri”, iar unele dintre ele sunt „dovedite științific”. Dar faptul că acele „adevăruri” sunt dovedite științific nu înseamnă că aceea trebuie să fie neparat paradigma ta. Dacă nu tu „joci” în acea paradigmă, atunci acelea nu sunt adevărurile tale și nu sunt realitatea ta. Este alegerea ta în ce paradigmă te plasezi; alege o paradigmă cu care rezonezi. (Lorie Ladd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 21/01/2022