Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 2 octombrie 2021

01 octombrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 29 noiembrie

Am întâlnit în viața mea foarte puține persoane care se află pe Calea spirituală cărora să nu li se fi cerut, în cursul Călătoriei lor spirituale, să se confrunte cu singurătatea. De ce? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Caroline Myss, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Caroline Myss

Una dintre cele mai mari frici ale oamenilor este frica de a rămâne singur. Am întâlnit în viața mea foarte puține persoane care se află pe Calea spirituală cărora să nu li se fi cerut, în cursul Călătoriei lor spirituale, să se confrunte cu singurătatea. De ce?

Pentru că este necesar să fii capabil să auzi și să urmezi vocea Divinității chiar și atunci când ești asaltat de vocea celor mai mari frici ale tale. Pentru că este necesar ca tu să capitulezi și să eliberezi orice așteptări cu privire la modul în care „ar trebui” să arate viața ta (mod care, în opinia minții tale, în niciun caz nu ar trebui să includă singurătatea). Este necesar să ajungi să nu mai ai niciun atașament față de o altă persoană și să fii dispus să urmezi fără rezerve ghidarea divină chiar dacă aceasta îți cere să trăiești singur tot restul vieții într-o mică localitate, fără să faci lucruri extraordinare, ci doar să fii un om bun și să fii o Lumină în acea zonă.

Ești capabil să accepți această Misiune cu grație sau o să-i spui lui Dumnezeu: „Numai atât?! Dă-mi și mie o Misiune mai importantă, vreau să fac ceva deosebit!”. Uită-te bine la tine și vezi dacă îți este frică de singurătate. Și fii conștient în ce mod influențează acea frică alegerile pe care le faci și cum te agăți de niște persoane/ relații pentru că îți este frică ca nu cumva să rămâi singur. Dacă vrei să mergi pe Calea spirituală este necesar să te eliberezi de acea frică. (Caroline Myss)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.