Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 19 iunie

18 iunie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 17 iulie

Vrei sa stii cum sa folosești Legea atracției în contextul noilor energii planetare ce ne impacteaza pe toți? Vrei sa obtii ce iti dorești dar nu știi dacă Universul nu are cumva alt plan pentru tine? Iata un răspuns valoros de la alchimistul energetic și călăuzitor de lumina din noile energii Christina Lopez, în traducerea Mihaelei Dan. Lumea se schimba pentru totdeauna și noi o data cu ea. Sa ținem pasul cu noile energii pentru ca nu este alta cale.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Mesaj Christina Lopes

Cum să folosim Legea atracției?

1. Concentrați-vă înainte de toate pe propria vindecare, ocupați-vă de  traumele voastre.

Și acesta este un lucru pe care mulți oameni nu vor să-l audă; ar prefera să treacă direct la a manifesta o casă mare, bani mulți, un Ferrari sau orice altceva de acest gen. 
Vindecarea trecutului și a traumelor tale este însă esențială, pentru că toate traumele tale nevindecate, toate emoțiile de vibrație joasă neprocesate te mențin la un nivel de vibrație redus. Vei vibra la un nivel care fac imposibilă împlinirea dorințelor tale, fiindcă acestea au un nivel de vibrație mult mai înalt decât cel la care funcționezi tu.
Și cum energia pe care o emiți este energia pe care o atragi, nu vei putea atrage experiențe de un nivel vibrațional mult mai înalt decât nivelul tău de vibrație. De aceea este necesar să curățați/ eliberați toate energiile de vibrație joasă din interiorul vostru.

Înțelegeți că nu puteți ocoli această etapă.

Mulți oameni vor să folosească Legea atracției în scopul de a manifesta diverse lucruri care să-i facă să nu se mai simtă nefericiți/ singuri/ goi pe dinăuntru. Tocmai de aceea ei sunt atât de frustrați când văd că în cazul lor Legea atracției „nu funcționează”.
Atât timp cât încerci să folosești Legea atracției ca să „scapi” de propria nefericire, nu va funcționa.

2. Intră în inima ta.

Inima ta este spațiul în care comunici cu sufletul tău, este portalul prin care comunici cu Tărâmurile superioare. Inima ta este spațiul în care îți găsești propriile adevăruri.
Și când te concentrezi pe inima ta se întâmplă două lucruri:
*vei manifesta mult mai repede – și asta se întâmplă pentru că inima ta este de câteva zeci de ori mai puternică decât creierul tău, din punct de vedere electromagnetic
*vei manifesta în conformitate cu ceea ce își dorește sufletul tău. Și vei constata că experiențele pe care le manifești în acest fel „au suflet”/ te ung pe suflet.

Și vreau să fie clar că nu spun că mintea ar fi „rea”.

Eu spun că ar fi ideal ca mintea și inima să intre în acea stare de coerență, să lucreze împreună, pentru că în acest caz capacitățile tale de manifestare sunt și mai puternice. Însă ideea este ca inima conduce, iar mintea urmează inima.

3. Concentrează-te pe ceea ce simți și gândești în momentul Acum.

Oamenii au impresia că trebuie să se concentreze obsesiv asupra a ceea ce vor să manifeste în viitor, dacă vor ca Legea atracției să funcționeze.
Ei devin obsedați de ceea ce așteaptă de la acel viitor și nu mai dau atenție la ceea ce simt în momentul prezent. Dar ceea ce simți Acum influențează viitorul.
Tu poți să te concentrezi de la nivelul minții asupra casei de vis pe care îți dorești să o manifești în realitatea ta, dar dacă în acest moment te simți deprimat/ stresat/ speriat nu vei reuși să atragi acea casă de vis, fiindcă vibrația ta este una redusă. Energia ta din momentul prezent nu rezonează cu energia casei de vis pe care ți-o dorești.

Fii atent la energia/ vibrația ta din momentul Acum, nu doar la ceea ce-ți dorești să manifești în viitor. Asigură-te că funcționezi la un nivel înalt de vibrație în fiecare moment Acum, dacă vrei să atragi în realitatea ta un lucru/ o experiență care are un nivel înalt de vibrație.

Te mai poate interesa: 7 semne ca legea atractiei functioneaza pentru tine

4. Nu te atașa de rezultat.

Dacă știi foarte clar ce dorești să materializezi în realitatea ta, eliberează orice gen de așteptări, nu te agăța de rezultatul final. Lasă totul în mâinile lui Dumnezeu și vezi-ți de viața ta, concentrează-te pe a te menține la un nivel înalt de vibrație în fiecare moment Acum.

Dumnezeu știe ce face, ai încredere în el, nu mai fi obsedat de acea dorință și de faptul că încă nu s-a întâmplat nimic în sensul manifestării. Conștientizează că totul se întâmplă la momentul potrivit, nu mai devreme și lasă lucrurile se se așeze potrivit Programării divine.

5. Permite Vieții să-ți arate care sunt dorințele inimii tale.

Eu trăiesc în baza acestui principiu de ceva timp și îmi place foarte mult.
La ce mă refer: la un moment dat ajungi să descoperi că tu (aspectul tău uman) nici măcar nu știi care sunt cele mai înalte dorințe ale inimii tale, pentru că încă nu ți-au fost revelate. Și atunci poți cere Universului/ Vieții: „Nu știu care sunt dorințele cele mai înalte ale inimii mele. Te rog, arată-mi ce își dorește inima mea!”.
Și este extraordinar să trăiești așa, pentru că ai parte de tot felul de suprize magice. Dar ca să trăiești așa, să manifești în acest mod, este necesar să fi ajuns la un anumit nivel de capitulare, să renunți la dorința/ tendința de a controla lucrurile, ca să iasă totul așa cum vrei tu.

Eu trăiesc în baza unui principiu, este o mantra pe care o rostesc în fiecare zi: „Fie ca eu să manifest ceea ce este spre Binele meu cel mai Înalt”.


Observați că nu cer nimic, nu am o listă cu solicitări către Univers, eu doar îi spun Universului că doresc să lucreze prin mine, spre Binele meu cel mai Înalt. Nu cer un rezultat anume, ci cer acel rezultat care consideră sufletul meu că este spre Binele meu cel mai Înalt (chiar dacă aspectul meu uman nu știe care este acel rezultat) și accept ceea ce apare în viața mea, curg cu fluxul.
Acest mod de a trăi reprezintă o formă de capitulare, iar Viața ta este mereu surprinzătoare.
Și în ceea ce mă privește, unul dintre principalele avantaje este că mi-a eliberat mintea de presiunile la care era supusă în trecut, când funcționam din spațiul minții și încercam să controlez totul. (Christina Lopes)

Urmareste si: Video 28 Sfatulparintilor.ro: Legea atractiei, 7 pasi sa functioneze pentru tine. Cand poti da gres?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.