Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 18 septembrie 2021

17 septembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 12 octombrie

Tu accepti ceea ce se întâmplă? Accepti faptul că nu ai niciun control asupra a ceea ce îti aduce Viața în cale? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Melissa Deehan, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Melissa Deehan

Sunt atât de mulți oameni care se lasă conduși de frică în orice formă ar fi ea, care refuză să facă schimbări, care se agață de ceva/ cineva care este pe punctul de a ieși din viața lor, care încearcă iar și iar să „repare” ceea ce nu poate fi reparat, care încearcă din greu să se integreze în locuri în care nu le este locul, care se autosabotează și care apoi cedează sub acea presiune imensă la care se supun singuri, fiindcă nu au curajul să intre în Necunoscut, să aleagă schimbarea…

Și ei cred că fac ceea ce este bine pentru ei opunând rezistență schimbării, opunând rezistență Noului. Din punctul meu de vedere, când ești dedicat propriei evoluții, când te alegi pe tine, când te iubești/ onorezi pe tine însuți, când încetezi să te mai agăți de lucruri/ oameni care nu mai servesc Binelui tău, când încetezi să mai încerci să repari ceea ce nu poate fi reparat, Jocul se schimbă. Și mă refer la a te alege/ iubi/ onora pe tine și când este vorba despre lucruri pe care le consideri „mărunte”, fiindcă toate acele alegeri „mărunte” se acumulează și duc la efecte majore.

Iar uneori ai impresia că te descurci destul de bine în Călătoria ta, că lucrurile sunt în general „așezate” și apoi constați că se întâmplă ceva care îți dă peste cap viața, care te răvășește și nu mai poți decât să îi spui Universului: „Ok, capitulez! Accept ceea ce se întâmplă, accept faptul că nu am niciun control asupra a ceea ce îmi aduce Viața în cale, că nu pot controla decât modul în care aleg să răspund la ceea ce mi se întâmplă”.

Mi s-a întâmplat asta recent și am capitulat; am ales să răspund prin a mă trata pe mine însămi cu iubire și compasiune, prin a avea grijă de mine în orice mod pot. Este vorba despre a capitula complet, de a accepta tot ce ți se întâmplă, știind că totul are un rost. (Melissa Deehan)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.