Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 16 octombrie 2021

15 octombrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 14 noiembrie

Poate te intrebi: Ce naiba fac eu cu viața mea?! Chestia asta nu mai merge, ăsta nu sunt eu însumi. Ce e de facut? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lorie Ladd

Ceea ce se întâmplă acum este că în multe relații/ căsnicii (inclusiv în cele care au durat decenii) oamenii simt că pur și simplu nu mai merg lucrurile între ei, că nu mai rezonează unul cu celălalt. Și cei care s-au trezit/ se trezesc spiritual simt că nici nu pot discuta cu partenerul lor despre ce li se întâmplă, fiindcă acesta nu ar înțelege. Și fiindcă te gândești că vrei să „salvezi”/ păstrezi acea relatie, îți cobori vibrația, ca să fii la același nivel cu partenerul tău, „ca să vă înțelegeți”. Numai că în scurt timp constați că nu reușești să te mai prefaci, te simți din ce în ce mai inconfortabil în încercarea ta de „a te face mic”, ca să rămâi la nivelul partenerului tău. Și ajungi la un moment dat să nu mai suporți și îți spui: „Ce naiba fac eu cu viața mea?! Chestia asta nu mai merge, ăsta nu sunt eu însumi! Nu mai pot așa!”. (Lorie Ladd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.