NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 15 ianuarie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 15 ianuarie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 15 ianuarie 2022
vibratia zilei 1 iulie 2022

Dacă ai avut în viața ta o relație (cu familia, cu partenerul de cuplu, cu un prieten) care să fi fost minunată, în care te-ai simțit întotdeauna susținut, respectat și iubit, excelent! Aceea a fost o relație-dar. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Michael Mirdad , lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Michael Mirdad

Dacă ai avut în viața ta o relație (cu familia, cu partenerul de cuplu, cu un prieten) care să fi fost minunată, în care te-ai simțit întotdeauna susținut, respectat și iubit, excelent! Aceea a fost o relație-dar. Însă în general astfel de relații-dar sunt foarte puține; cele mai multe dintre relațiile noastre sunt cele karmice, în care nu ne simțim cum am descris mai sus. Și faptul că avem mai multe relații karmice nu înseamnă că suntem „inferiori” sau „răi”, înseamnă doar că mai avem multe lucruri de învățat.

Atunci când ai parte de o relație-dar, aceasta este o adevărată binecuvântare și nu încetezi să te simți fericit că ai în viața ta un asemenea om. De cele mai multe ori simțim recunoștință pentru că acel om este alături de noi, pentru că ne tratează mereu cu bunătate, cu respect, cu Iubire, cu răbdare, cu compasiune. Alteori nu prețuim îndeajuns un astfel om, luăm prezența lui în viața noastră ca și cum ni se cuvine, uităm că sunt foare rari oamenii capabili să te trateze în acest mod.

Dacă ai în viața ta un om care te tratează mereu cu respect, cu Iubire, cu compasiune, cu bunătate, care îți spune mereu adevărul, care este mereu sincer cu tine, chiar dacă știe că uneori nu-ți place ceea ce-ți spune, de la care știi că poți obține întotdeauna un feedback onest, onorează acel om, fiindcă e mare lucru să ai parte de așa ceva. Spune-i periodic „Mulțumesc că ești în viața mea!”, chiar dacă o faci doar în gând. Și acel om va simți acel gând de recunoștință trimis către el, oriunde se află. (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 14/01/2022