Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 11 septembrie 2021

10 septembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 19 octombrie

Tu stii cum poți determina la ce nivel de vibrație te afli?. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Matthew John, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Matthew John

Cum poți determina la ce nivel de vibrație te afli? Simplu: observi care sunt intențiile tale, îți observi gândurile, cuvintele și faptele. Dacă intențiile tale sunt unele pure, pornite din sufletul tău, atunci poți să știi că te afli la un nivel înalt de vibrație și asta face tot ceea ce iti este menit să intre în viața ta cu ușurință și grație. Mulți dintre cei care s-au trezit spiritual știu că toate chestiunile acestea legate de energii, de nivel de vibrație, de Ascensiune, sunt reale, însă într-o primă etapă nu sunt pregătiți să-și asume schimbările radicale pe care le presupune Călătoria spirituală. Există însă un moment pentru fiecare – de regulă, atunci când urci de la nivelul “de bază”, ca să-i spun așa, la cel intermediar al procesului Ascensiunii – când decizi: “Sunt 100% pregătit să fac asta și începând din acest moment o să fac tot ce este necesar ca să evoluez”. Evident, asta nu înseamnă că din acel moment gândurile tale vor fi 100% pure, cuvintele tale vor fi 100% iubitoare, că nu vei mai judeca niciodată pe nimeni, că nu vei mai face niciodată gesturi lipsite de respect la adresa altora, etc. Nu se întâmplă așa, nu ar fi realist să te aștepți la așa ceva. Cel mai important este însă că ai intenția fermă de a-ți purifica gândurile, de a-ți schimba limbajul, de a face gesturi pornite din Iubire și respect la adresa celor din jur și că acționezi zi de zi în acest sens. (Matthew John)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.