Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 8 septembrie 2021

07 septembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 21 septembrie

Ce inseamna tiparul 3D? Ce inseamna tiparul 5D? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Lisa Transcendence Brown, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lisa Transcendence Brown

3D înseamnă să funcționezi din spațiul fricii, din tiparul supraviețuirii. 3D înseamnă să-ți cedezi puterea altcuiva (persoane, instituții, autorități, “specialiști”, etc). 3D reprezintă suprimare, opresiunea spiritului, ego, separare, manipulare. 5D reprezinta Iubire, Unitate, Bunătate, Compasiune, Respect. 4D este “spațiul” în care rămân oamenii până când își curăță toate vechile credințe/ tipare/ emoții/ traume.

Cât sunt în 4D, oamenii își fac munca interioară. 4D este spațiul în care oamenii încep să înțeleagă altfel lucrurile, încep să vadă ce se întâmplă, de fapt, încep să conștientizeze că trăiau într-o iluzie, aleg la modul conștient să evolueze, decid că vor să intre în Nou. Practic, în 4D oamenii trebuie să învețe totul de la zero, fiindcă totul se schimbă; este necesar să înveți să trăiești/ funcționezi în alt mod decât cel în care ai făcut-o până atunci.

Toți oamenii trăiesc în 3D, până când ei aleg la modul conștient să iasă din această paradigmă. Asta se numește liber arbitru. Ei constată la un moment dat că nu mai rezonează cu vechea realitate, că aceasta nu li se mai potrivește și aleg să se alinieze cu Universul/ Sinele Superior/ sufletul lor.

Așadar, este necesar ca fiecare om să intre în interiorul său, să facă acea conexiune cu sufletul său și să înceapă să trăiască altfel: ca o Lumină. Și când trăiești ca o Lumină, dacă te afli într-o încăpere și toată lumea se agită în jurul tău, iar tu rămâi calm, ceilalți vor avea impresia că nu îți pasă; de fapt, nouă “ne pasă” în mod diferit decât “le pasă“ celor care încă funcționează în 3D. (Lisa Transcendence Brown)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.