Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 8 decembrie 2021

07 decembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 18 ianuarie 2022

Una dintre temele lunii decembrie se referă la DARURILE MAGIEI ȘI LA MAGIA INIMII. În contextul situației globale pe care o știm cu toții, se înregistrează o creștere a puterii energiei inimii. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Lee Harris, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lee Harris

Una dintre temele lunii decembrie se referă la DARURILE MAGIEI ȘI LA MAGIA INIMII. În contextul situației globale pe care o știm cu toții, se înregistrează o creștere a puterii energiei inimii. Tocmai pentru că se întâmplă ceea ce se întâmplă în lume, tot mai mulți oameni intră în inima lor și încep să prețuiască lucruri cărora în trecut nu le dădeau mare atenție/ pe care nu puneau valoare, fiindcă erau prea ocupați/ agitați. Tot mai mulți oameni simt dorința de a se conecta de la inimă la inimă, încep să funcționeze din spațiul inimii.

Și nu e vorba doar de relațiile romantice, e vorba despre relații de toate tipurile în care oamenii vor să se simtă cu adevărat conectați unii cu alții, să se trateze cu mai multă Iubire, empatie, compasiune, respect. E vorba de conexiunea cu alți oameni, de conexiunea cu tine însuți, de conexiunea cu o activitate, cu un lucru, etc. Magia inimii va fi din ce mai mare, dacă tu ești interesat să-i dai atenție inimii tale și ești dispus să funcționezi din spațiul inimii. Și dacă faci asta să nu te miri că atunci când faci niște lucruri din toată inima vei fi recompensat de Univers cu daruri sau surprize plăcute.

Tot mai mulți oameni vor funcționa din spațiul unei uriașe generozități a inimii lor, nu doar în luna decembrie, ci și în lunile care vin, iar această generozitate este molipsitoare.

Atunci când cineva îți oferă ceva din toată inima simți cum te umpli de recunoștință și Iubire și simți dorința de a oferi și altora din preaplinul tău. Așa ne „umplem” unii pe alții. Știți cum se spune, „dar din dar se face rai”. Dacă sunteți printre cei care funcționați din spațiul inimii, care faceți lucruri pornite din inimă, fiți atenți la Magia de care este capabilă inima voastră și la darurile pe care Universul vi le va oferi în luna decembrie. Și dacă aveți nevoie de ajutor cereți ajutor Divinității. Aveți îngeri păzitori, aveți ghizi spirituali, aveți atâtea ajutoare spirituale care vă stau la dispoziție și tot ce așteaptă ele este să le cereți ajutorul. Noi am fost programați în așa fel, încât să ne pierdem conexiunea directă pe care o avem cu Spiritul și acum este necesar să reînvățăm cum să ne deschidem către această conexiune. Divinitatea și toate ajutoarele noastre din Tărâmurile Înalte sunt aici, sunt de jur împrejurul nostru tot timpul, dar cei mai mulți oameni cred că dacă nu le pot vedea cu ochii fizici înseamnă că ele nu există. Dacă noi toți ne-am conecta la modul profund cu Divinitatea altfel ar arăta lumea azi. (Lee Harris)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.