NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 6 aprilie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 6 aprilie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 6 aprilie 2022
vibratia zilei 5 august 2022

Una dintre temele anului 2022 se referă la faptul că TOT MAI MULȚI OAMENI VOR DESCOPERI CĂ SUNT SENSIBILI LA ENERGII, vor începe să simtă energiile din jur (oameni, locuri/ obiecte/ localități/ clădiri, etc). Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Lee Harris, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la RC Blakes

Nu știu cum să vă fac să auziți mai clar mesajul meu: voi, femeile, sunteți Darul lui Dumnezeu pentru bărbați. NICIODATĂ, NICIODATĂ, NICIODATĂ să nu vă (mai) puteți în situația de a vă ruga de un bărbat să rămână cu voi! Multe dintre voi ați făcut asta în trecut, și ați făcut-o cu bărbați care erau mult sub nivelul vostru, fiindcă societatea patriarhală toxică v-a programat în așa fel, încât ați ajuns să credeți că aveți valoare doar dacă vă vrea un bărbat.

Dumnezeu le-a dat bărbaților femeia pentru ca ea să fie o binecuvântare în viața lor, să îi ajute pe bărbați să scoată la lumină potențialul ascuns în interiorul lor. În opinia mea, Femeia Potrivită este cea care poate ajuta un bărbat să-și atingă cel mai înalt potențial; fără ea noi, bărbații, putem avea diverse realizări, dar nu ne putem atinge cel mai înalt potențial. Femeia Potrivită declanșează în noi conștientizări și revelații pe care altfel nu le putem accesa. Iar noi, bărbații, ar trebui să onorăm femeia pentru acest lucru, să o respectăm, nu să o abuzăm, așa cum fac unii.

Fiți conștiente care este valoarea voastră ca ființe, fiți conștiente ce ajutor neprețuit puteți fi în viața unui bărbat și respectați-vă pe voi înșivă, respectați Darul pe care îl reprezentați voi, nu permiteți unui bărbat să vă trateze ca și cum ați fi un nimic, nu vă înjosiți rugându-vă de bărbați să rămână cu voi! Nu vă mai călcați în picioare propria demnitate, trăgând de niște bărbați care nu vă merită! Dacă voi v-ați înjosit în fața unui bărbat, dacă ați renunțat la propria demnitate ca să păstrați un bărbat în viața voastă, poate că vă spuneți că aveți acel bărbat, aveți acea relație, dar de fapt nu mai aveți nimic. În momentul în care un bărbat ți-a spus „Nu te mai vreau, nu mai vreau să fiu cu tine!” fă-ți bagajul și ieși din viața lui, vezi-ți de drum, nu te mai uita înapoi. Dacă tu n-ai demnitate, ca femeie, nu mai ai nimic, indiferent ce crezi tu că ai. (RC Blakes)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 05/04/2022