Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 4 august 2021

03 august 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 27 noiembrie

Stiati ca există oameni care simt mai mult decât simt ceilalți, care percep energii/ informații pe care ceilalți oameni nu le percep? De ce suntem diferiți din acest punct de vedere? De ce ai trata un atu ca fiind o povară? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Robert Ohotto lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Robert Ohotto

Există oameni care simt mai mult decât simt ceilalți, care percep energii/ informații pe care ceilalți oameni nu le percep. Și probabil că voi toți aveți printre apropiați oameni care nu simt totul atât de intens/ profund precum simțiți voi, care nu percep atât de multe informații din mediul exterior pe cât percepeți voi, care nu simt energiile așa cum le simțiți voi, care nu se întreabă niciodată care este natura realității. Nu toți oamenii au arhetipul Căutătorului, nu toți oamenii vor să știe mai multe despre lume, viață, adevăr. Unii oameni simt la nivel de suflet că vor să cunoască misterele Universului, în timp ce altora nici nu le trece prin cap așa ceva. Unii oameni vor să afle câte Dimensiuni există, în timp ce alții nu sunt interesați decât să-și ducă viața obișnuită în 3D și nici nu au idee că lumea în care trăiesc este una 3D și că există și alte Dimensiuni. De ce suntem diferiți din acest punct de vedere? E o chestiune ce ține de sufletele noastre. Sufletele noastre sunt diferite și avem contracte sacre care sunt diferite. (Robert Ohotto)

Până acum eu n-am găsit niciun om dintre cei care au participat la cursurile mele care să vorbească despre faptul că este un empat de pe o poziție de putere, din perspectiva faptului că această calitate este un dar. Am văzut doar empați care vorbeau despre asta doar pe pe poziția victimei, a celui care are de suferit de pe urma faptului că simte totul atât de intens.

Și e adevărat că la început, ca empat, te simți copleșit de toate energiile pe care le simți, de toate informațiile pe care le percepi.

Asta se întâmplă până înțelegi că acesta este un dar, că această sensibilitate reprezintă un atu, că este Lumina ta. De ce ai trata un atu ca fiind o povară?! Faptul că ești un Lucrător în Lumină înseamnă, printre altele, că sufletul tău a ales ca în această viață umană tu să ai calitățile unui empat, să ai acest gen de Lumină, care este o expresie a grației divine. Sufletul tău a ales să vină pe Pământ în această perioadă foarte provocatoare și a semnat un contract sacru prin care se angaja să fie emisarul unei Noi Ere, să aducă pe Pământ noi tipare, un nou mod de a trăi, o perspectivă multidimensională asupra vieții, adevăruri mistice. Tu nu poți să-ți îndeplinești Misiunea ca Lucrător în Lumină dacă ești un empat copleșit/ dărâmat de energiile din jur și dacă te simți o victimă din acest punct de vedere.

Dacă nu faci față energiilor, dacă nu înveți să-ți gestionezi propria energie, nu ai cum să-ți faci treaba de Lucrător în Lumina. Postura de victimă în care te plasezi, convingerea ta că ești prea sensibil pentru această lume, că nu poți face față la tot ceea ce simți, te blochează. Și te întreb: crezi că sufletul tău a semnat un contract sacru care prevedea să vină pe Pământ și să trăiască toată viața suferind, victimă a energiilor din jur, incapabil să le facă față acestora? Chiar crezi că sufletul tău a considerat că merită să vină pe Pământ pentru a experimenta așa ceva? Crezi că ăsta este potențialul tău maxim? Și sunt sigur că răspunsul tău e „Nu, evident! Nu pentru asta am venit pe Pământ!”. Dacă ești un Lucrător în Lumină, contractul sacru semnat de sufletul tău prevede să mergi în întuneric și să aduci acolo Lumina. Pe bune, ce crezi că fac Lucrătorii în Lumină? Merg acolo unde este nevoie de Lumină! (Robert Ohotto)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.