NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 30 martie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 30 martie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 30 martie 2022
vibratia zilei 14 august 2022

Ai grijă de tine. La acest moment este necesar să îți hrănești sufletul și să ai grijă de tine. Lasă lucrurile/ persoanele/ relațiile să iasă din viața ta; nu te agăța de ceea ce este evident că nu-și mai are locul în viața ta. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Idil Ahmed, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Idil Ahmed

Ai grijă de tine. La acest moment este necesar să îți hrănești sufletul și să ai grijă de tine. Lasă lucrurile/ persoanele/ relațiile să iasă din viața ta; nu te agăța de ceea ce este evident că nu-și mai are locul în viața ta. Nu forța lucrurile, doar pentru că vrei că totul să rămână la fel. Acum este vorba despre schimbare și evoluție. Dă drumul la ceea ce este menit să se destrame, eliberează-te. Reorganizează-ți viața și stabilește-ți noi priorități/ valori. Este necesar să începi să ai grijă de tine. Până la urmă, este vorba despre a te iubi pe tine însuți. Este responsabilitatea ta să te asiguri că esti bine. Este responsabilitatea ta să te ții în bună stare pe tine însuți. Este responsabilitatea ta să decizi să mergi înainte. (Idil Ahmed)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 29/03/2022