NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 3 noiembrie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 3 noiembrie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 3 noiembrie 2021
vibratia zilei 19 mai 2022

Partenerii spirituali nu își asumă responsabilitatea să scoată la suprafață ce este mai bun și ce este mai rău în celălalt – asta se va întâmpla oricum, dar nu acesta este scopul principal al parteneriatului spiritual. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Gary Zukav, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Gary Zukav

Dacă tu cauți o persoană care să te completeze/ te facă fericit vei atrage în viața ta oameni care nu se simt întregi/ compleți și care vor ca tu să îi completezi/ îi faci fericiți; ei te vor acuza pe tine dacă relația voastră nu îi face să se simtă compleți/ fericiți/ împliniți. Dacă tu cauți o parteneră care să corespundă imaginii soției „clasice” vei atrage femei care caută un partener care să corespundă imaginii soțului „clasic”.

Dacă tu cauți o parteneră cu care să ai o relație de parteneriat spiritual, care să te ajute să devii mai conștient de modul în care funcționezi, să înveți să funcționezi la modul mai responsabil, să te ajute să evoluezi spiritual, vei atrage femei care caută un partener cu care să aibă o relație de parteneriat spiritual. Partenerii spirituali nu își asumă responsabilitatea să scoată la suprafață ce este mai bun și ce este mai rău în celălalt – asta se va întâmpla oricum, dar nu acesta este scopul principal al parteneriatului spiritual; scopul principal este acela de a se susține unul pe celălalt în a crește spiritual.

Într-o astfel de relație nu te mai poți minți pe tine însuți, nu poți nega/ ignora adevăruri inconfortabile/ dureroase legate de propria persoană, pentru că partenerul tău ți le aduce în față fără nicio ezitare. Și nici nu poți da vina pe partenerul tău pentru lucruri care țin de responsabilitatea ta; ești nevoit să te uiți iar și iar la tine însuți și să vezi lucruri pe care ai refuzat să le vezi în trecut. Într-o astfel de relație provocările sunt dincolo de ceea ce v-ați putea imagina, dar și recompensele sunt dincolo de ce v-ați putea imagina. Parteneriatul spiritual nu este un program de dezvoltare personală, este o decizie de a te implica la modul conștient într-o relație care îți susține evoluția spirituală, care susține evoluția sufletului tău, care te transformă permanent, pentru a deveni o Versiune din ce în ce mai Bună a ta. Pentru asta intri într-un parteneriat spiritual. (Gary Zukav)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 02/11/2021