Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 29 septembrie 2021

28 septembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 13 octombrie

Când te trezești spiritual începi să vezi mai bine ceea ce se întâmplă, începi să vezi dincolo de aparențe, însă pentru o perioadă nu vezi destul de clar ca să conștientizezi că tu ai acceptat la nivel de suflet să treci prin acea experiență și de aceea mai joci pentru o vreme jocul victimei. Ce e de facut? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Franco DeNicola, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Franco DeNicola

Nimic nu se întâmplă dacă nu am ales noi înșine acel lucru, dacă nu ne dăm consimțământul (la nivel de suflet) pentru ca acel lucru să se întâmple. Unii oameni au impresia că alții „le-au făcut” ceva, că alții „au profitat de ei”. Pentru aspectul lor uman chiar poate să pară că asta s-a întâmplat, iar egoul lor face o treabă foarte bună în a-i convinge că au fost victimele altora, că alții „le-au făcut rău”/ „au profitat de ei”.

Când te trezești spiritual începi să vezi mai bine ceea ce se întâmplă, începi să vezi dincolo de aparențe, însă pentru o perioadă nu vezi destul de clar ca să conștientizezi că tu ai acceptat la nivel de suflet să treci prin acea experiență și de aceea mai joci pentru o vreme jocul victimei, te mai simți neputincios, aștepți de la diverse persoane/ sisteme să te protejeze/ salveze – de la guvern, de la sistemul medical, social, etc.

Ai impresia că acestea au putere asupra ta, că știu mai bine decât tine ce trebuie să faci, că trebuie să iei de bun ce îți spun autoritățile/ experții și să faci ce îți cer aceștia să faci. Asta nu e adevărat, nu ești obligat să iei în mod automat de bun ce îți spun alții, nu ești obligat să faci ce îți spun alții că „e bine”; poți asculta ce spun alții, dar îți poți folosi discernământul și poți alege să nu crezi/ faci ce spun aceștia.

Unii spun că de fapt nu avem liber arbitru. Eu vă spun că pe planeta Pământ este cel mai înalt nivel al liberului arbitru care există în galaxia noastră. Noi am avut întotdeauna liber arbitru, dar în Vechea Paradigmă am fost programați în așa fel, încât să credem că nu avem liber arbitru. Noi ne-am lăsat convinși că nu avem liber arbitru, că suntem neputincioși. Tu alegi cu cine „te joci” și cu cine nu „te joci”, tu alegi să faci sau să nu faci un anumit lucru. Tu alegi să crezi că „ești obligat” să faci anumite lucruri, dar de fapt nu ești obligat, ci preferi să faci acele lucruri pentru că nu vrei să suporți consecințele care apar în cazul în care nu le faci. (Franco DeNicola)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.