Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 28 iulie 2021

27 iulie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 14 noiembrie

Cum știi cât va dura un ciclu al haosului? Poți ști asta? Ai vreun control asupra ciclului haosului, odată ce acesta s-a declanșat în viața ta? Când treci printr-un ciclu al haosului, egoul tău va cere un miracol ca să scape din acea criză. Ce e de facut? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Robert Ohotto, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Robert Ohotto

Când treci printr-un ciclu al haosului, egoul tău va cere un miracol ca să scape din acea criză pe care o simte ca pe o „moarte”, dar în acest stadiu al procesului de schimbare n-o să ai parte de miracole. Miracolele nu îți sunt date ca să „scapi” de ceva care nu-ți place.

Miracolele apar abia după ce egoul tău a capitulat, a încetat să mai opună rezistență schimbării. Miracolele apar ca urmare a rugăciunilor sufletului tău, iar acele rugăciuni sunt cele pe care le faci din spațiul capitulării, în care accepți faptul că nu deții controlul total asupra vieții tale (așa cum credea egoul tău) și ai nevoie de ajutorul divin. Egoul tău se roagă la modul: „Doamne/ Universule, vreau să păstrez această situație/ persoană/ relație/ slujbă în viață, chiar dacă ea nu mai este potrivită pentru mine, chiar dacă ea reprezintă Vechiul. Te rog, fă în așa fel încât să nu pierd această situație/ persoană/ relație/ slujbă!”. O astfel de rugăciune nu va funcționa.

Dar dacă tu spui „Doamne/ Universule, Vechiul din viața mea se destramă, am înțeles asta. Ajută-mă să gestionez situația în așa fel, încât Noul care este pe cale să intre în viața mea să își facă loc cu ușurință și grație”, atunci este altceva. O astfel de rugăciune va funcționa. (Robert Ohotto)

Cum știi cât va dura un ciclu al haosului?

Poți ști asta? Ai vreun control asupra ciclului haosului, odată ce acesta s-a declanșat în viața ta? Unii oameni trec timp de 10 ani printr-un ciclu al haosului. Alții îl parcurg în 3 luni. Exemplu: Observați dacă relațiile voastre de cuplu sunt bazate pe control și pe frica de abandon. Și fiți sinceri cu voi înșivă, dacă vreți să ajungeți la un rezultat. Sunt foarte mulți oameni care au relații bazate pe control și pe frica de abandon, sunt foarte mulți oameni care au relații de codependență. Dacă tu te temi ca nu cumva să-l deranjezi/ superi pe partener și de aceea faci tot ce poți ca să-i faci pe plac, de teamă să nu te părăsească sau dacă ești interesat doar să-l manipulezi/ controlezi pe celălalt ca să facă ce vrei tu, atunci conștientizează că îți construiești intimitatea pe frică și respectiv pe dorința de control. Ce fel de intimitate este asta?! Ești conștient că atunci când faci orice de frică să nu te părăsească partenerul, de fapt, te trădezi pe tine, te abandonezi pe tine însuți/ însăți? Ești conștient că trăiești într-o continua abandonare/ trădare de sine? Ești conștient că asta înseamnă, de fapt, că tu creezi singur în viața ta un ciclu al haosului care nu se mai sfârșește niciodată? Ești conștient că te autosabotezi? Ești conștient ce consecințe are acest lucru? (Robert Ohotto)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.