NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 27 octombrie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 27 octombrie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 27 octombrie 2021
vibratia zilei 8 mai 2022

În procesul vindecării Spiritul trebuie hrănit, la fel ca şi mintea şi corpul. Pe măsură ce sorbiţi adevăruri şi poveşti care vă hrănesc Spiritul, veţi simţi cum în interiorul vostru se eliberează o energie. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Caroline Myss, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Caroline Myss

În procesul vindecării Spiritul trebuie hrănit, la fel ca şi mintea şi corpul. Pe măsură ce sorbiţi adevăruri şi poveşti care vă hrănesc Spiritul, veţi simţi cum în interiorul vostru se eliberează o energie. Această energie poate fi numită doar „graţie divină”. Ea este o forţă atât de puternică, încât poate să vă ridice, pentru un moment, deasupra situației/ stării voastre prezente. Ea vă poate da convingerea că nu există nicio provocare căreia să nu puteţi să-i faceți față şi că totul va fi bine, indiferent de rezultat.

Graţia divină nu este întotdeauna o forţă evidentă.

Ea vine în multe forme, unele subtile, altele puternice, care te transfigurează. Uneori graţia divină se manifestă ca sincronicitate – energia ei adună oameni sau evenimente într-un mod care alină, ajută sau vă oferă ajutor atunci când aveţi nevoie cel mai mult şi vă aşteptaţi cel mai puţin. Alteori graţia este energia care ne iluminează subit cu o conștientizare, oferindu-ne posibilitatea să vedem ceea ce nu fuseserăm în stare să vedem înainte. Fiind şi o forţă protectoare, graţia divină mai poate fi un scut care ne înconjoară în situaţii care ne ameninţă într-un fel oarecare: supravieţuirea în urma unui accident de maşină care ar fi putut să ne aducă moartea; o senzație subită că ar trebui să ne întoarcem imediat acasă, pentru ca odată ajunşi, să descoperim că am lăsat aragazul aprins; întâlnirea cu un străin care ne oferă ajutor exact când avem cea mai mare nevoie de el.

Graţia divină nu lucrează după legile timpului liniar

Iată de ce o boală sau o criză de viaţă pe care, în mod normal, ne-ar lua ani de zile ca să o vindecăm sau să o rezolvăm, poate fi vindecată/ rezolvată într-un timp inimaginabil de scurt.

Graţia divină mai poate fi văzută şi ca energia care vă acoperă ca o pătură moale atunci când aveţi nevoie de consolare, făcându-vă să simțiți că indiferent ce bariere vă blochează, ele vor fi înlăturate, când va veni timpul potrivit. Graţia este o forţă iraţională; pentru ea nu contează argumentele logice legate de ceea ce noi considerăm „dificultăţi”. Ea are puterea de vă ridica dincolo de capacităţile pe care le aveţi şi de a atrage sprijin în viaţa voastră exact atunci când aveţi nevoie de el. Dacă vi se întâmplă astfel de lucruri, întrebaţi-vă, atunci când mulţumiți pentru ceea ce primiţi, dacă puterea care adună împreună oamenii potriviţi sau forţele potrivite nu este cumva graţia divină. Cel mai probabil asta este. Fiţi atenţi la momentele obişnuite, la fel de mult ca şi la cele neobişnuite din viața voastră şi conștientizaţi că în toate acele evenimente este implicată Divinitatea. (Caroline Myss)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 26/10/2021