Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 25 august 2021

24 august 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 26 noiembrie

Suntem conștienți că sunt alegeri importante in viata. Însă nu suntem conștienți cât de importante sunt unele alegeri pe care noi le considerăm „minore”, unele gesturi cărora nu le dăm nicio atenție. Stii cre sunt acestea? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Caroline Myss lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Caroline Myss

Noi facem în viața noastră alegeri pe care le considerăm majore: unde să locuim, cu cine să ne căsătorim, ce slujbă să acceptăm, dacă să divorțăm sau nu, etc. Suntem conștienți că acestea sunt alegeri importante. Însă nu suntem conștienți cât de importante sunt unele alegeri pe care noi le considerăm „minore”, unele gesturi cărora nu le dăm nicio atenție. Spre exemplu, nu suntem conștienți cât de importantă poate fi o vorbă bună pe care o spunem unui om care avea nevoie disperată de un gest de bunătate din partea cuiva, fiindcă era într-o situație în care se gândea la sinucidere.

Nu suntem conștienți că un gest de bunătate din partea noastră poate face ca un om să renunțe la gândul sinuciderii.

Și poate vi se pare că este un exemplu dramatic, poate credeți că nu se întâmplă des așa ceva. Nu aveți idee de câte ori am auzit diverși oameni spunând că un gest de bunătate din partea unui necunoscut i-a făcut să renunțe la gândul sinuciderii într-un moment în care erau disperați și credeau că totul s-a terminat pentru ei. La unul dintre seminariile mele a venit cineva și mi-a spus: „ La un moment dat am vrut să mă sinucid, m-am dus pe un pod și aveam intenția să mă arunc de acolo. Dacă nu ar fi fost un străin care a trecut pe lângă mine și a făcut un gest de bunătate față de mine, eu m-aș fi aruncat de pe pod în acea zi”.

Acel străin a avut un contract la nivel de suflet cu persoana care voia să se arunce de pe pod.

Fără să știe de contractul respectiv și fără să știe ce avea de gând persoana care se gândea la sinucidere, acel străin, prin gestul său de bunătate, l-a făcut pe omul respectiv să renunțe la ideea de a se arunca de pe pod. Acel străin a fost la momentul potrivit în locul potrivit, ca un Mesager al speranței; și n-a știut niciodată ce efect a avut gestul său de bunătate. Noi avem contracte la nivel de suflet cu anumiți oameni și unele dintre aceste contracte sunt cu oameni care la moment dat devin canale prin care curge asupra noastră grația divină. Unele contracte la nivel de suflet țin de un anumit lucru pe care îl facem la un anumit moment (o singură dată) pentru o persoană (pe care poate nici n-o cunoaștem), cum a fost ceea ce a făcut acel străin de pe pod; alte contracte la nivel de suflet vizează roluri mai ample pe care le îndeplinim în viața anumitor persoane pe parcursul unei perioade mai lungi de timp, în cadrul relației (de orice tip) pe care o avem cu aceștia. Ceea ce vreau să subliniez este că nu aveți idee ce efecte uriașe poate avea orice cuvânt pe care îl spuneți, orice lucru/ gest pe care îl faceți. (Caroline Myss)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.