Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 21 iulie 2021

20 iulie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 12 octombrie

Tu stii care sunt simptomele Ascensiunii? Cum reactioneaza corpul tau in aceasta perioada? Ce trebuie sa stii despre Ascensiune? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsul acestor intrebari de la Nora Herold, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta Nora Herold

Ceea ce fac simptomele Ascensiunii este să vă oblige să funcționați în Acum, în momentul prezent. Dacă voi aveți un plan pentru ziua respectivă și spuneți “O să fac asta și asta și asta”, iar corpul vostru spune “Nu, n-o să faci nimic din toate astea, o să stai în pat, fiindcă o să ai o amețeală de n-o să te poți tine pe picioare!”, atunci veți fi obligați să lăsați deoparte planul minții voastre și să urmați planul corpului. Și asta se va întâmpla zi de zi, fiindcă în orice zi este posibil ca simptomele Ascensiunii să vă facă incapabili să urmați planul minții.

În acest fel vă obișnuiți să trăiți în Acum și să funcționați după ce simțiți în corp, iar apoi veți constata că lucrurile se așează singure în cel mai bun mod posibil. Aceasta este o schimbare radicală pentru voi, fiindcă încă de mici ați fost învățați să vă faceți un plan pe care să-l urmați punct cu punct, să vă stabiliți niște ținte și niște termene. Numai că un astfel de mod de a funcționa nu mai lasă loc pentru Magie. Un astfel de mod de a trăi nu mai funcționează acum.

Uneori te vei simți entuziasmat de un lucru/ proiect/ o idee/ o oportunitate neașteptată; fă acel lucru, implică-te în acel proiect, urmează acea idee, profită de acea oportunitate.

De multe ori, acel lucru/ proiect nu se va încadra în planul pe care mintea ta l-a făcut pentru ceea ce înseamnă viitorul tău; fă acel lucru oricum, dacă simți că te luminează pe dinăuntru și îți încântă inima. Inițial poate fi vorba de lucruri/ proiecte destul de simple/ mici, însă ele te pot conduce către realizări mari. Dacă faci acele lucruri care te entuziasmează/ inspiră, viața ta, în întregul său, va începe să te entuziasmeze din ce în ce mai mult, pentru că te plasezi pe vibrația Bucuriei. Nu contează dacă tu crezi ca acel lucru/proiect nu se încadrează/ potrivește cu pregătirea ta profesională, nu contează că ai impresia că nu te prea pricepi la acel lucru; dacă te entuziasmează ideea de a-l face, treci la treabă! ” (Nora Herold)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.