NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 20 octombrie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 20 octombrie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 20 octombrie 2021
vibratia zilei 16 mai 2022

Doamne, dacă asta vrei să-mi dai la acest moment, atunci ajută-mă să apreciez această provocare exact în forma în care mi-ai trimis-o, fiindcă este clar că există un motiv pentru care mi-ai pus-o în cale! Tu cum te rogi? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Caroline Myss, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Caroline Myss

Oamenii se roagă la început pentru lucruri materiale: „Doamne, dă-mi lucrul ăsta!”/ „Doamne, dă-mi mai multe lucruri din astea!”/ „Doamne, ajută-mă să nu pierd bunurile mele/ slujba mea/ căsnicia mea/ soțul meu!”/ „Doamne, fă-l pe bărbatul meu să nu se mai culce cu altele!”, etc. Când începi să evoluezi înveți să te rogi altfel: „Doamne, dacă asta vrei să-mi dai la acest moment, atunci ajută-mă să apreciez această provocare exact în forma în care mi-ai trimis-o, fiindcă este clar că există un motiv pentru care mi-ai pus-o în cale! Ajută-mă să nu judec ceea ce mi-ai trimis, ci să fiu recunoscător pentru darul pe care îl conține această provocare!”. (Caroline Myss)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 19/10/2021