NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 19 ianuarie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 19 ianuarie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 19 ianuarie 2022
vibratia zilei 11 mai 2022

Mulți oameni constată acum că simt mult mai mult decât înainte. Cele 3 elemente-cheie pentru această perioadă sunt Sensibilitatea, Prezența în propriul corp fizic și Expansiunea. Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lorie Ladd

Mulți oameni constată acum că simt mult mai mult decât înainte. Cele 3 elemente-cheie pentru această perioadă sunt Sensibilitatea, Prezența în propriul corp fizic și Expansiunea. Cu asta ne ”ocupăm” noi acum. Noi învățăm cum să fim mai prezenți în propriul corp, învățăm să ne deschidem mai mult, să acceptăm emoțiile/ energiile care ies la iveală din interiorul nostru și să ne permitem să le simțim. Multora nu le plac aceste emoții, fiindcă nu sunt confortabile, dar învățăm cum să le acceptam, să le simțim și apoi să le eliberăm, în loc să continuăm să le reprimăm, cum am făcut o viață întreagă până acum.

Și apoi începem să constatăm că simțim tot mai mult energiile – nu numai propriile energii, dar și energiile celor din jur – și de aceea, uneori, când mergem în locuri aglomerate, nu rezistăm prea mult timp, energiile haotice de acolo sunt prea mult pentru noi. „Antenele” noastre receptează acum mult mai mult din ceea ce înseamnă energiile din jur. Chiar dacă unii dintre voi vor să parcurgă foarte rapid acest proces al Ascensiunii, nu este posibil, fiindcă, spre exemplu, dacă această creștere a sensibilității voastre la energii nu s-ar face într-un ritm suportabil pentru voi, nu ați face față „bombardamentului” energetic de care ați avea parte; dacă ați simți brusc toate energiile din jurul vostru (care în 3D merg de la frică, furie, distrugere, haos, viol, crimă, până la pace, unitate, bucurie, iubire), nu ați rezista.

În plus, nu ați face față dacă toate emoțiile/ traumele/ energiile de vibrație joasă din interiorul vostru ar ieși la suprafață în același timp. Gândiți-vă ca au fost zile/ săptămâni în care abia v-ați descurcat cu o mică parte din acele emoții care au ieșit la suprafață, pentru a fi curățate. De aceea, totul se întâmplă în ritmul potrivit pentru voi, astfel încât să puteți face față. (Lorie Ladd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 18/01/2022