Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 15 septembrie 2021

14 septembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 27 noiembrie

Sufletul vostru se manifestă cu entuziasm, cu pasiune, iar mulți dintre cei care citiți aceste mesaje vă întrebați care este Când adresați o întrebare ajutoarelor voastre spirituale (indiferent că e vorba de ghizii voștri spirituali, îngeri, etc), ele știu că voi nu sunteți obișnuiți să sesizați semnele/ indiciile subtile, că nu știți la ce anume să fiți atenți, că nu vă e ușor să recepționați răspunsul lor. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Alicia Power, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Alicia Power

Cei mai mulți oameni nu reușesc să identifice fluxul subtil de informații care vine către ei din lumea Spiritului. În ceea ce mă privește, răspunsul pe care-l primesc la o întrebare pe care am adresat-o ajutoarelor mele spirituale nu este unul foarte evident/ clar, este unul subtil, metaforic. Când adresați o întrebare ajutoarelor voastre spirituale (indiferent că e vorba de ghizii voștri spirituali, îngeri, etc), ele știu că voi nu sunteți obișnuiți să sesizați semnele/ indiciile subtile, că nu știți la ce anume să fiți atenți, că nu vă e ușor să recepționați răspunsul lor.

De aceea, este posibil ca ele să recurgă la metode mai puțin subtile; de exemplu, să facă să cadă o carte de pe raft exact în fața voastră, iar titlul acelei cărți să fie răspunsul la întrebarea voastră, sau cartea să se deschidă la o anumită pagină și titlul acelui capitol să fie răspunsul. De asemenea, ele pot face în așa fel, încât să vă întâlniți cu o anumită persoană care vă spune ceva ce este ca o revelație pentru voi, ceva ce vă face să simțiți „Evrika!

Acesta este răspunsul!”, deși persoana în cauză n-are nicio idee cât de important este ceea ce a spus sau de ce a avut impulsul să vă spună acel lucru. Uneori, însă, voi nu sesizați nici semnele/ indiciile/ mesajele de acest gen, iar ghizii voștri spirituali constată: „Uf, tot n-a înțeles! N-a fost atent!” și caută alt mod de a vă transmite mesajul. Și în astfel de cazuri ei vă pot „trimite” un gând/ o idee care vă va face să simțiți că vă e mai clar ce aveți de făcut.

Există nenumărate moduri prin care ei vor încerca să vă transmită răspunsul. Ideea este să fiți atenți la tot ce (vi) se întâmplă, la orice amănunt care vă atrage atenția, la orice e oarecum neobișnuit/ ciudat/ ieșit din comun, fiindcă acolo este un semn/ mesaj din partea ajutoarelor voastre spirituale. Și dacă ajungeți să aveți un parteneriat cu ajutoarele voastre spirituale, voi puteți primi mesaje/ îndrumări chiar și atunci când nu puneți o întrebare anume.

Iar pe măsură ce vă obișnuiți să fiți atenți la astfel de lucruri, veți sesiza imediat când este vorba despre un semn/ mesaj și acest lucru vă va ajuta să obțineți mult mai ușor ceea ce își dorește sufletul vostru. (Alicia Power)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.