Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 13 octombrie 2021

12 octombrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 13 octombrie

Cât de mult ar trebui să-mi schimb comportamentul față de mine însumi – în sensul de a fi mai bun -, ca să-mi încarc contul emoțional, astfel încât să pot să semnez cecuri cu acoperire, pe care inima mea să le încaseze? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Matt Kahn, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Matt Kahn

Iată o întrebare pe care să v-o puneți: „Cât de mult ar trebui să-mi schimb comportamentul față de mine însumi – în sensul de a fi mai bun -, ca să-mi încarc contul emoțional, astfel încât să pot să semnez cecuri cu acoperire, pe care inima mea să le încaseze?”. Asta ar însemna: „Cât de mult ar trebui să-mi schimb comportamentul față de mine însumi – în sensul de a fi mai bun -, pentru a putea să fac alegeri care să mă facă să mă respect mai mult pe mine însumi?”. Este cam cum s-ar întreba un om obișnuit: „Câți bani ar trebui să strâng ca să merg în acea excursie?”. (Matt Kahn)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.