NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 12 ianuarie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 12 ianuarie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 12 ianuarie 2022
vibratia zilei 18 iunie 2022

Dacă ultimii ani ne-au învățat ceva, ne-au învățat că nu există cu adevărat o „siguranță” în viață, în general și că nu ai nicio „siguranță” nici în domeniul profesional, că e posibil oricând să rămâi fără slujbă. Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Michael Mirdad, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Michael Mirdad

Noi nu venim pe Pământ ca să avem o slujbă și să muncim până cădem lați; noi venim pe Pământ cu o Menire. Și când începem să evoluăm ne descoperim Menirea și apoi totul curge în ritmul firesc, organic – nu ne mai căutăm o slujbă „ca să ne câștigăm traiul”/ supraviețuim, ci ne urmăm Menirea și ne simțim împliniți. Dacă ultimii ani ne-au învățat ceva, ne-au învățat că nu există cu adevărat o „siguranță” în viață, în general și că nu ai nicio „siguranță” nici în domeniul profesional, că e posibil oricând să rămâi fără slujbă.

În lumea asta sunt o mulțime de oameni care încă trăiesc cu ideea că trebuie să muncească până la limita capacității lor fizice, ca să poată plăti pentru a-și trimite copiii la facultate.

De ce ții să-ți trimiți copiii la facultate, dacă ei nu-și doresc asta cu adevărat și oricum nu vor activa în domeniul în care s-au pregătit în facultate, pentru că nu sunt atrași de acel domeniu, ci au făcut facultatea numai pentru că a fost ambiția voastră, a părinților? Tot mai mulți oameni constată că faptul că au terminat o facultate nu le-a asigurat o slujbă și nici fericirea. Dacă nu simți că vrei cu adevărat să faci niște studii aprofundate într-un anumit domeniu, pentru că te pasionează și vrei să înveți cât mai mult, nu mai irosi timp și bani, când ai putea să-ți urmezi pasiunea într-un domeniu în care nu ai nevoie de studii superioare și poate nici nu există încă facultăți care să pregătească oamenii în acel domeniu.

Sunt încă o mulțime de oameni pe Pământ care supraviețuiesc până mor, care nu trăiesc niciodată cu adevărat.

Noi nu am venit pe Pământ ca să ne spetim muncind pentru a plăti niște lucruri care nu ne ajută cu nimic. Noi am venit aici cu o Menire, noi suntem suflete. Sufletul nostru nu este interesat să aibă o carieră specifică vechii Paradigme și să atingă succesul material. Sufletul nostru este interesat să-și urmeze Menirea. În trecut, în comunitățile spirituale, atunci când se năștea un copil i se întocmea harta natală și se identifica direcția în care era menit să evolueze acel copil și toată educația lui era concepută în sensul în care era ajutat să se îndrepte în acea direcție, era susținut în a-și dezvolta darurile/ talentele. În ziua de azi lucrurile merg la modul „O, ce creativ e copilul nostru, ce talentat este la desen și pictură! Este uimitor cum îmbină culorile, ce reușește să facă!

Dar artiștii mor de foame în lumea asta, nu e cazul să meargă în această direcție.

O să-l facem contabil, fiindcă este o meserie de care e mereu nevoie”. În ziua de azi o mulțime de copii fac ce vor părinții lor să facă, urmează ambițiile părinților sau tradiția profesională a familiei, pentru că sunt ghidați de mici în acea direcție și apoi sunt nefericiți ani sau decenii la rând, până renunță la tot și o iau de la început în domeniul care îi pasionează cu adevărat. Unii nu au niciodată curajul să o ia de la capăt și să facă ceea ce iubesc să facă. (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 11/01/2022